Japonya'dan tarihi başlangıç

2018 Dünya Kupası H Grubu’nda Japonya, Kolombiya’yı Kagawa (pen.) ve Osako’nun golleriyle 2-1 mağlup ederek turnuvaya sürpriz bir başlangıç yaptı.

Yayınlanma: 19.06.2018 - 16:52
Japonya'dan tarihi başlangıç
Abone Ol google-news

2018 Dünya Kupası H Grubu’nda Japonya, Kolombiya’yı Kagawa (pen.) ve Osako’nun golleriyle 2-1 mağlup ederek turnuvaya sürpriz bir başlangıç yaptı. Japonların bu galibiyetiyle Dünya Kupası tarihinde ilk kez bir Asya takımı, Güney Amerika takımını mağlup etti. Kolombiya’da Carlos Sanchez, maçın henüz başında yüzde 100 gol pozisyonunda topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sanchez’in bu kartı, 2018 Dünya Kupası’ndaki ilk, Dünya Kupaları tarihindeki en hızlı ikinci, Kolombiya’nın Dünya Kupası tarihindeki ise ilk kırmızı kart oldu.

KOLOMBİYA: 1 - JAPONYA: 2
STAT: Mordovya Arena
HAKEMLER: Damir Skomina (Slovenya), Jure Praprotnik (Slovenya), Robert Vukan (Almanya)
KOLOMBİYA: Ospina, Arias, D.Sanchez, Murillo, Mojica, Lerma, C.Sanchez, Cuadrado (dk. 31 Barrios), Quintero (dk. 59 Rodriguez), Izquierdo (dk. 70 Bacca), Falcao
JAPONYA: Kawashima, Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo, Shibasaki (dk. 80 Yamaguchi), Hasebe, Haraguchi, Kagawa (dk. 70 Honda), Inui, Osako (dk. 85 Okazaki)
GOLLER: Dk. 6 Kagawa (pen.), dk. 30 Quintero, dk. 73 Osako
KIRMIZI KART: Dk. 3 Carlos Sanchez (Kolombiya)
SARI KARTLAR: Barrios, Rodriguez (Kolombiya); Kawashima (Japonya)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler