Ronaldinho'nun geleceği belli oluyor

Atletico Mineiro'dan ayrılan Ronaldinho, hangi kulübün formasını giyeceğinin büyük olasılıkla gelecek hafta netleşeceğini söyledi. Ronaldinho, yeni adresinin neresi olacağı konusunda ipucu vermedi.

Yayınlanma: 31.07.2014 - 12:56
Abone Ol google-news

Atletico Mineiro ile Libertadores Kupası şampiyonluğu yaşayan Ronaldinho, kariyerine hangi kulüpte devam edecek? 34 yaşındaki oyuncuya göre bu sorunun yanıtı büyük olasılıkla gelecek hafta belli olacak.

Menajerliğini yapan kardeşi Roberto Assis'in görüşmelere devam ettiğini belirten Ronaldinho, olası yeni takımı hakkında ipucu vermedi.

Geçen sezon ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Ronaldinho ile Premier Lig ekibi Queens Park Rangers'ın yanı sıra, Fluminense ve Boca Juniors'ın ilgilendiği belirtiliyor. Ronaldinho, Brezilya basınında emekli olacağına dair çıkan haberleri de değerlendirdi. Futboldan kopmayı planlamadığını dile getiren deneyimli oyuncu; "Atletico Mineiro'da tarih yazdım. Şimdi yeni bir takımda aynısını yapmak istiyorum" dedi.

Kardeşi Roberto Assis de geçtiğimiz günlerde, Ronaldinho'nun 42 yaşında kadar kariyerine devam edeceğini söylemişti. Kariyerinin en parlak dönemlerini Barcelona'da geçiren Ronaldinho, 2 kez dünyada yılın futbolcusu seçilmişti. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler