Beşiktaş transferde acele etmiyor

Gelecek sezonun hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlayacak olan Beşiktaş'ta, sürpriz bir gelişme yaşanmazsa çalışmalar takviye edilmemiş kadro ile başlayacak

Yayınlanma: 22.06.2018 - 15:06
Beşiktaş transferde acele etmiyor
Abone Ol google-news

Geçen sezonlarda birçok transferi Temmuz ayının son haftası ile Ağustos ayında gerçekleştiren Siyah-Beyazlılar'ın, üç transfer yapacağı ve bunları gerçekleştirmek için çok acele etmeyecek. Bunun sebebi ise başkan Fikret Orman ile transfer komitesi üyeleri Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aldıkları 'acele etmeme' kararı. Dünya Kupası'nın da devam ediyor olması sebebiyle bir çok oyuncunun piyasasının gün gün değişmesi, Beşiktaş kurmaylarını aceleci davranmamaya iten en önemli sebep. 3 nokta transfer ve kadrodaki oynamayan oyuncuların satışı ile yeni yapılanmayı tamamlayacak olan transfer komitesi belirledikleri oyuncularla görüşmeye devem edecek ancak; tüm şartlar %100 oranında Beşiktaş'ın lehine oluncaya kadar imzalar atılmayacak.

TOSİC'TEN SONRA VİDA DA DEĞERLENDİRİLEBİLİR
Şu ana kadar Tosic'in satışından gelen 4.5 milyon Euro haricinde transfer geliri olmayan Siyah-Beyazlılar, kadroya girmeyen oyuncuların isteksizliklerinden dolayı ekstra gelire ulaşmakta zorlanacak gibi gözüküyor. Bu durumu, Dünya Kupası'nda oynadığı futbol ile Avrupa basınında adından sıkça söz ettiren Vida gibi oyuncularla kapatma düşüncesinin öne çıktığı bildirildi. Fikret Orman ve transfer komitesinin Hırvat stoperi 12 milyon Avro veya üzeri bir bedelle elden çıkarmayı düşünüdüğü öğrenildi. Vida'nın olası satışı durumu için şimdiden stoper arayışına giren yöneticiler bazı menajerlere talimat vererek uygun olan futbolcuların listesini yapmaya başladı.

RAFAEL BİTMEYE YAKIN AMA LANG İÇİN TEKRAR GİRİŞİM OLACAK
Somut olarak şu ana kadar Lyon'un Brezilyalı sağ beki Rafael da Silva ile anlaşma noktasına gelen transfer komitesi, Şenol Güneş'in ve başkan Orman'ın önceliği İsviçreli Lang'a vermesi sebebiyle Basel'in kapısını bir kez daha çalma kararı aldı. Basel'in Lang için istediği bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşması durumunda İsviçreli sağ bek için bütün imkanlar seferber edilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler