Messi yine hayranlarını 'yıktı': ‘Keçi' değil ancak koyun olur

Rusya'nın ağırladığı FIFA 2018 Dünya Kupası'nda İzlanda maçında penaltı kaçırmasıyla taraftarların diline düşen Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, dün Hırvatistan'la yapılan maçta da hayal kırıklığına uğrattı

Yayınlanma: 22.06.2018 - 16:33
Abone Ol google-news

Arjantin ile Hırvatistan arasındaki maç 3-0'lık bir skorla Hırvat millilerin galibiyetiyle sonuçlanırken, Messi de yine sosyal medyada nasibini aldı. Kullanıcılardan bazıları Messi'nin‘Tüm zamanların en iyisi' ifadesinin İngilizce kısaltması olan GOAT yani 'keçi' değil ancak 'koyun' olabileceğini ifade etti.

Arjantin milli takımı dün Rusya'nın Nijnıy Novgorod kentinde Hırvatistan'la karşı karşıya geldi. Maç 3-0 Hırvatistan'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Bu sonuç, İzlanda ile maçta penaltı kaçırıp eleştiri oklarının hedefi olan Messi'nin Türkçe ‘Tüm zamanların en iyisi' anlamına gelen ‘Greatest of all times'ın kısaltması ‘GOAT' (keçi) unvanını hak edip etmediğini bir kez daha sorgulattı. Twitter kullanıcıları, konuyla ilgili değerlendirmelerini sunmakta gecikmedi.

Christopher isimli kullanıcı Messi'nin Dünya Kupası'ndaki performansının kötülüğüne dikkat çekerek şu görüntüyü paylaştı:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efo Kojoyevu da "Messi keçi değil. Belki koyun olabilir. Ancak kesinlikle GOAT (keçi) değil" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

?Isa Okiror da Messi'nin kayıp olduğunu belirtti.

?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messi'yi kanepe altında arayanlar da oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler