Beşiktaş'ın golcü ismi ayrılıyor

Beşiktaş geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği Ömer Şişmanoğlu'nu kiralık gönderiyor.

Yayınlanma: 01.08.2014 - 15:37
Abone Ol google-news

Siyah beyazlı yönetim Ömer Şişmanoğlu için başta Eskişehirspor olmak üzere Süper Lig ve Almanya kulüplerinden gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı.

Demba Ba ve Cenk Tosun transferi ile birlikte takımda 4. santrafor konumuna düşen Ömer Şişmanoğlu ise sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek için kiralık gitme teklifine olumlu yaklaşıyor.

Almanya'da yapılan birinci kamp döneminde sakatlanan ve sezon başı çalışmalarını kaçıran Ömer Şişmanoğlu geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynadığı 11 maçta 3 gol atmıştı.

Hiç bir maçta 90 dakika forma giyemeyen Ömer sezonun 13 haftasında ise sakatlığı sebebi ile kadroda yer alamamıştı.

PRİM BELLİ OLDU

Şampiyonlar Ligi eleme ve play off karşılaşmaları için maç başı prim kararlaştıran Beşiktaş Yönetimi deplasmanda kazanılan Feyenord maçı için 10 bin Euro prim belirledi.

Feyenord'u 2-1 ile geçerek Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş için çok büyük avantaj kazanan siyah beyazlı futbolcular ikinci maçın da kazanılması halinde toplam 20 bin Euro primi hak edecek.
Play off turu için yine maç başı prim belirleyecek olan Beşiktaş yönetimin Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde ekstra prim de vereceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler