Beşiktaş'tan 10 numara atağı

10 numara arayışını sürdüren Kartal’ın gündemine gelen son isimler Enis Bardhi ve Alen Halilovic… Hem iş yapacak hem de yatırım değeri taşıyan isimlere yönelen transfer komitesi, bu iki isim için görüşmelerini sürdürüyor.

Yayınlanma: 25.06.2018 - 13:36
Abone Ol google-news

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, imzaları temmuz sonuna saklıyor. Son 3 sezondur genelde temmuzun sonuna doğru ya da ağustosun başında transferleri bitiren Siyah-Beyazlılar, bu yaz da benzer bir stratejiyle hareket ediyor.

Başkan Fikret Orman’ı en çok düşündüren konu döviz kurundaki dalgalanma… Gelirlerinin büyük kısmı Türk lirası üzerinden olan Kartal, euro cinsinden transfer yapmak için seçim sonuçlarını bekliyor.

ENİS BARDHİ İZLENMİŞTİ

Bu süreçte pek çok isim menajerler aracılığıyla transfer komitesine öneriliyor. Listede yer alan isimlerin dışındaki önerilerle ilgilenmeyen transfer komitesinin son gelen Enis Bardhi ve Alen Halilovic isimleri için olumlu geri dönüş yaptığı öğrenildi. İspanya’da Levante forması giyen 22 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Bardhi için fiyat istendi. Yüksek teknik kapasitesiyle dikkat Bardhi, geçen sezon İspanya seferinde izlenen isimler arasındaydı.

SOSA ETKİSİ YAPABİLİR

Tapusu Hamburg’da bulunan Alen Halilovic ise sezonu La Liga ekibi Las Palmas’ta kiralık geçirmişti. Hamburg’un Bundesliga’dan küme düşmesinin ardından menajerine “Kulüp bulun” talimatı verdiği 22 yaşındaki Hırvat yıldız, Şenol Güneş’in beğendiği genç isimlerden biri… 18 yaşında Barcelona’ya transfer olan ancak Katalan devinde tutunamayan Halilovic, 5 milyon euroya Hamburg’a transfer olmuştu. Yönetim, yıldız futbolcuya “Sosa etkisi yapabilir” düşüncesiyle sıcak bakıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler