Portekiz ve İspanya gruptan çıktı

Grubu 5'er puanla tamamlayan İspanya ve Portekiz bir üst tura çıktı. İspanya gol üstünlüğü ile 1. olurken Portekiz ikincilikle yetindi

Yayınlanma: 25.06.2018 - 23:01
Portekiz ve İspanya gruptan çıktı
Abone Ol google-news

İspanya, B Grubu’ndaki son maçında Fas’la 2-2 berabere kalıp sürpriz yaparken gol üstünlüğüyle lider olarak 2. tura yükseldi. 90+2’de Aspas’ın golünde ofsayt tartışması yaşandı. ‘VAR’ devreye girince gol geçerli sayıldı. 

Portekiz ise İran’la 1-1 berabere kaldı ama 5 puan ve averajla 2. sırayı alıp 2. turu kaptı. 45. dakikada Quaresma, 'trivela' golüyle Portekiz'i öne geçirdi. 53’te Ronaldo, penaltı kaçırdı. 90+3’te hakem, ‘VAR’ kararıyla İran’a penaltı verdi. Ansarifard golü İran’a 1 puan getirdi.

Bu duruma göre ikinci turda İspanya A Grubu ikincisi Rusya ile karşılaşacak. Portekiz ise A Grubu birincisi Uruguay ile karşılaşacak.

İRAN: 1 - PORTEKİZ: 1
STAT: Mordovia Arena (Saransk)
HAKEMLER: Enrique Caceres, Eduardo Cardozo, Juan Zorrilla
İRAN: Beiranvand, Rezaeian, Hosseini, Pouraliganji, Hajsafi (dk. 56 Mohammadi), Taremi, Jahanbakhsh (dk. 70 Ghoddos), Ezatolahi (dk. 76 Ansarifard), Ebrahimi, Amiri, Azmoun
PORTEKİZ: Patricio, Ceoric, Pepe, Fonte, Guerreiro, Quaresma (dk. 70 B.Silva), William, Adrien, Mario (dk. 84 Moutinho), A.Silva (dk. 90+6 Guedes), Ronaldo
GOLLER: Dk. 45 Quaresma, dk. 90+3 Ansarifard (pen.)
SARI KARTLAR: Guerreiro, Quaresma, Ronaldo (Portekiz); Hajsafi,Azmoun (İran)

İSPANYA: 2 - FAS: 2
STAT: Kaliningrad
HAKEMLER: IRavshan Rmatov, Abdukhamidullo Rasulov, Jakhongir Saidov
İSPANYA: De Gea, Carvajal, Pique, Ramos, Alba, D.Silva (dk. 84 Moreno), Sergio, Alcantara (dk. 74 Asensio), Iniesta, Isco, Diego Costa (dk. 74 Aspas)
FAS: Mohamedi, Dirar, Da Costa, Saiss, Hakimi, Amrabat, El Ahmadi, Boussoufa, Ziyach (dk. 85 Bouhaddouz), Belhanda (dk. 63 Fajr), Boutaib (dk. 71 En-Nesyri)
GOLLER: Dk. 14 Boutaib, dk. 19 Isco, dk. 81 En-Nesyri, dk. 90+2 Aspas (pen.)
SARI KARTLAR: El Ahmadi, Amrabat, Boussoufa, Da Costa, Mohamedi, Hakimi (Fas)

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler