Cocu imza atıyor

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Phillip Cocu ile bugün üç yıllık sözleşme imzalayacak.

Yayınlanma: 27.06.2018 - 06:30
Cocu imza atıyor
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Phillip Cocu ile bugün üç yıllık sözleşme imzalayacak. İmza töreni ve basın toplantısı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan 1907 Tribünü’nde saat 18.30’da gerçekleşecek. 2012 yılında PSV Eindhoven’da teknik direktörlük koltuğuna oturan genç çalıştırıcı, 6 yılda 3 lig şampiyonluğu, 2 Hollanda Süper Kupası ve bir de Hollanda Kupası şampiyonluğu yaşadı. PSV’de son 4 sezonda 3 şampiyonluk elde eden başarılı teknik adam, yüzde 66’lık bir galibiyet yüzdesi yakaladı. Phillip Cocu, PSV Eindhoven’ın başında 232 maçta 153 galibiyet, 37 beraberlik ve 42 yenilgi aldı. Genellikle 4-3-3 oynattığı PSV ile maç başına 2.14 puan ortalaması yakalayan 47. yaşındaki teknik adam, pasa dayalı oyun sistemine ve genç futbolculara önem veriyor.

Mali sorunlar transferi engelliyor
F.Bahçe’de yaşanan mali sorunlar yüzünden transferde yöneticilerin eli kolu bağlanmış görünüyor. Yabancı oyuncuların yüksek maaşları Sarı - Lacivertli takım için büyük yük oluşturuyor. Yönetim transfer harcamalarını minimumda tutmak için çaba gösteriyor. Takımdan gönderilmesi düşünülen yabancı futbolcuların menajerleriyle görüşmeler sürüyor. Sarı - Lacivertli yönetim Fernandao’nun ardından kaleci Kameni, Isla ve Aatif ile yolları ayırmayı planlıyor. Teknik heyetin yeni sezonda kadroda düşünmediği 3 ismin menacerleri kulübe çağrıldı.

Mehmet Ekici için yeni bir umut
Geçen sezon Trabzonspor ve Beşiktaş ile yaşanan çalkantılı dönem sonrası Fenerbahçe’ye katılan ve ciddi sıkıntılar çeken Mehmet Ekici, bir de sakatlık krizi yaşamıştı. İstediği istikrarlı ortamı bulamayan 27 yaşındaki orta saha, bu sezona ise adeta bir yeni transfer görüntüsüyle giriyor. Hem oyun yapısı hem de geçmiş dönemlerde gösterdiği potansiyeliyle her zaman taraftarların yüksek beklentisini kazanan tecrübeli oyuncu, yeni sezon kampında en hazır isimlerinden olacak. Uzun bir aradan sonra rahat bir tatil yapan Ekici, sezon başı kampında da ilk günden itibaren takımda yer alacak. Takımdaki çift yönlü orta saha futboluna en yatkın isim olan Mehmet Ekici, yeni sezon öncesi formayı kapma konusunda en istekli isimlerin başında gelecek.

Datome Euroleague’de başkan oldu
Euroleague Oyuncular Birliği’nin yönetim kurulu belli oldu. Başkanlığa Fenerbahçe Doğuş’tan Gigi Datome seçilirken başkan yardımcılığına ise CSKA Moskova’dan Kyle Hines getirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler