Antalyaspor'da bütçe belli oldu

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, bu sezon transfer bütçelerinin 11-12 milyon Avro civarında olacağını ve takıma 5 takviye yapacaklarını söyledi

Yayınlanma: 27.06.2018 - 17:26
Antalyaspor'da bütçe belli oldu
Abone Ol google-news

Taraftarları heyecanlandıracak 1-2 oyuncu ile görüştüklerini ve birkaç gün içinde transferleri netleştireceklerini ifade eden Arıcı, önceliğin sol bek ve sol kanat mevkilerinde olduğunu belirtti. Sandro'nun Benevento'ya satıldığını belirten Arıcı, Deniz Kadah ve Ömer Şişmaoğlu hakkında da konuştu.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, yeni sezon öncesi yapılacak olan transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Arıcı, “Herkesin tatmin olacağı, takıma çok faydalı olacak yabancı 1-2 oyuncu ile görüşüyoruz. Transferleri birkaç gün içerisinde duyuracağız. Transferde önceliğimizi hocamızın isteği doğrultusunda sol bek ve sol kanat olarak belirledik. Bu mevkiler için görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içinde sonuç alırız” diye konuştu.

Bunun dışında stoper bölgesi için de çalışmalar yapıldığını ifade eden Arıcı, “Bu bölge için de bir takım çalışmalarımız var. Belki bir ya da iki oyuncu ile defansımızı güçlendirebiliriz” şeklinde konuştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler