Kolombiya ve Japonya son 16'da!

2018 Rusya Dünya Kupası H Grubu'nda Senagal ile Kolombiya, Japonya ile Polonya karşı karşıya geldi

Yayınlanma: 28.06.2018 - 18:16
Kolombiya ve Japonya son 16'da!
Abone Ol google-news

2018 Rusya Dünya Kupası H Grubu'nda Senagal ile Kolombiya, Japonya ile Polonya karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar Kolombiya ve Polonya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu durumda Kolombiya grubu birinci tamamlarken, Japonya Senagal ile puanları ve averajları eşit olmasına rağmen daha az sarı kart görerek grubu 2. tamamladı. Senegal'in 6 sarı kartı varken Japonya'nın 4 sarı kartı vardı. 

Senegal ve Kolombiya gruptan çıkma mücadelesi veren iki rakipti. 18. dakikada Mane cezasahasında yerde kaldı. Ancak hakem VAR sistemine dayanarak penaltıyı vermedi. 31. dakikada Kolombiya'nın en önemli oyuncusu James Rodriguez sakatlanarak oyundan çıktı. İlk yarı 0-0 bitti. Kolombiya'da yine Yerry Mina sahneye çıktı. 74. dakikada 1-0 geri düşen Senegal, işini zora soktu.

Japonya-Polonya maçı Japonya için gruptan çıkma maçı iken, Polonya için sadece bir prestij maçıydı. Japonya istekle ataklar yaparken Polonya rahat bir oyun oynadı. İlk yarı karşılıklı ataklar oldu ama gol olmadı. İkinci yarının 59. dakikasında Bednarek Japonya'nın hesaplarını bozan golü attı. 

 

SENEGAL: 0 - KOLOMBİYA: 1
STAT: Samara Arena
HAKEMLER: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)
SENEGAL: Khadim N'Diaye, Gassama, Sane, Koulibaly, Sabaly(Wague 74.dk), Sarr, Kouyate, Gueye, Keita(Konate 80.dk), Mane, M'Baye Niang (Sakho 86.dk)
KOLOMYA: Ospina, Arias, Mina, D. Sanchez, Mojica, Carlos Sanchez, Uribe(Lerma 83.dk), Cuadrado, Quintero, J. Rodriguez(Muriel 31.dk), Falcao(Borja 89.dk)
GOLLER:
SARI KARTLAR: Mojica (Kolombiya) M'Baye Niang (Senegal)


JAPONYA: 0 - POLONYA: 1
STAT: Volgograd
HAKEMLER: Janny Sikazwe (Zambiya), Jerson Dos Santos (Angola), Zakhele Siwela (Güney Afrika)
JAPONYA: Kawashima, Nagatomo, H. Sakai, Makino, G. Sakai, Yoshida, Shibasaki, Usami(Unui 65.dk), Yamaguchi, Okazaki(Osako 47.dk), Muto(Hasabe 82.dk)
POLONYA: Fabianski, Jedrzejczyk, Bednarek, Glik, Bereszynski, Goralski, Grosicki, Zielinski(Teodorczky 79.dk), Kurzawa (Peszko 80.dk), Lewandowski
GOLLER: Bednarek ( Polonya)
SARI KARTLAR: Makino (Japonya)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler