Tunus'tan tatlı veda

2018 Rusya Dünya Kupası G Grubu'nda Panama ile Tunus son maçlarını oynamak üzere karşı karşıya geldi

Yayınlanma: 28.06.2018 - 22:38
Tunus'tan tatlı veda
Abone Ol google-news

2018 Rusya Dünya Kupası G Grubu'nda Panama ile Tunus son maçlarını oynamak üzere karşı karşıya geldi. İki takımın da 0 puan ile gruptan çıkma şansının kalmaması müsabakayı, bir prestij maçı haline getirdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Tunus maçı 2-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla veda etti.

İlk yarıda karşılıklı ataklarla birbirine yüklenen ekipler çok fazla pozisyon bulamadı. Ancak 33. dakikada Jose Rodriguez uzaklardan denedi ve defans oyuncusu Meriah'a çarpan top ağlara gitti. Böylelikle turnuvada gol atamayan takım kalmadı.

İkinci yarıda daha üstün oynayan ekip Tunus oldu. Bunun göstergesi olarak Ben Youssef 51. dakikada ağları sarstı. Tunus üstün oynunu bu golle durdurmadı ve Khazri, 66. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

PANAMA: 1 - TUNUS: 2

STAT: Mordovia

HAKEMLER: Nawaf Shukralla, Yaser Tulefat, (Bayreyn) Taleb Al Marri (Katar)

PANAMA: Penedo, Escobar, R. Torres(Tejada56.dk), Machado, Ovalle, Gomez, Barcenas, Avila(Arroyo 81.dk), Godoy, J.Rodriguez, G. Torres(Cummings 46.dk)

TUNUS: Mathlouthi, Meriah, Haddadi, Bedoui, Naguez, Sassi(Badri 46.dk), Skhiri, Ben Youssef, Khazri(Srarfi 89.dk), Chaaleli, Sliti(Khalil 77.dk)

GOLLER: Dk. 33 Meriah k.k(Panama) dk. 51 Ben Youssef, dk. 66 Khazri(Tunus)

SARI KARTLAR: Sassi, Badri, Chaaleli (Tunus) Avila, Gomez, Tejada (Panama)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler