Trabzonspor'da Halilhodzic depremi

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, hazırlık maçında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından çok sert açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 04.08.2014 - 02:01
Abone Ol google-news

Halilhodzic, hazırlık maçı da olsa kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Maçın ilk 60 dakikasında güzel oynadığımızı düşünüyorum. Getirdiğimiz oyuncu grubunun daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Yapabilirler mi yapamazlar mı? Dediğim gibi, yakın bir zamanda umarım 10 kişilik transfer oluşmasını bekliyorum. Farklı bir durum bulmayı beklerken bu değişiklik acil bir şekilde gerçekleşmezse burada kalmayacağım. Açık ve net bir cevabım size olmuş oldu. Trabzonspor'un arzusu isteği var. Ve bende burada birinciliğe oynamak için geldim. Sadece üzüntülü değilim çok da sinirliyim. Gelecek günlerde her anlamda çok farklı farklı şeyler gelişebilir. Göreceğiz."

"5 YABANCI 5 YERLİ OYUNCUNUN GELMESİNE İHTİYAÇ DUYUYORUZ"

Halilhodzic, "Gitme konusunu başkan Hacıosmanoğlu ile konuştunuz mu?" şeklindeki soruya ise,

"Tek söyleyeceğim 10 kişinin gelmesinin gerektiği ve geleceğidir. 5 yabancı ve 5 yerli oyuncunun gelmesine ihtiyaç duyduğumu iletebilirim size. Bazı konular hakkında birileriyle konuşmama gerek yok. Trabzon'a gelmemin nedeni birincilik için mücadele etmektir. Getirdiğim oyuncu grubu buna müsait değil. Çok takviye yapmamız gerekiyor. Yabancı transferlerinde hizmet ve kalite anlamında bize bir şeyler katabilecek isimler olması lazım. Bu tarz transferlere ihtiyaç var. Lig başlamadan yapmamız gereken çok çalışmalarım var. Bu kadar kısa sürede bunların hepsini nasıl yapabileceğimizi inanın bilemiyorum" diyerek cevap verdi.

"BU TAKIM LİGE HAZIR DEĞİL"

Halilhodzic, bir gazetecinin, "Oscar Cardozo transferi sizi rahatlatır mı?" şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Sadece Cardozo değil 10 kişiyle görüşmelerimiz olacak. Bazı transferleri halletmemiz için zamana ihtiyacımız var. O yüzden yoğun çalışıyoruz. Gece gündüz sürekli çalışıyoruz. Bazı şeylerde geç kaldık. Herhangi bir şekilde bu takım lige hazır değil ve hazır olmayacak. O yüzden çok sinirliyim. Bu takımın hazır olması için 5 gün değil 5 ay lazım. Takviyeleri yaptıktan sonra 4-5 aya ihtiyacımız var. Futbolda 1 hafta yapılabilecek işler değil bunlar. Sahaya süreceğimizin 11'i hepsinin Zidane olduğunu farz etseniz de olmaz, her şey güzel işlemez. Zamana ihtiyaç var."

"2-3 GÜN İÇERİSİNDE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Halilhodzic, "Belkalem ve Medjani transferleri gerçekleşti, imzalar atıldı mı?" şeklindeki soruya da, "

Size net cevap vermeyeceğim. 2-3 gün içerisinde her şey belli olacak. Bu takımın takviyeye ihtiyacı var. Gereken arzu ve isteğe ulaşabilmek için biraz daha kaliteyi getirebilecek oyunculara ihtiyacımız var. Bunun içinde birkaç aylık çalışmaya ihtiyaç var. Oyun anlayışına takım adına her şeyi oturtmak için birkaç aya ihtiyacım var o yüzden biraz tedirginim" diye cevap verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler