Çaykur Rizespor'a Portekiz'den takviye

Çaykur Rizespor geçen sezon Portekiz ekibi Sporting Lizbon'da forma giyen 30 yaşındaki Ruben Ribeiro ile anlaşma sağladı

Yayınlanma: 04.07.2018 - 14:02
Çaykur Rizespor'a Portekiz'den takviye
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor forvetini Portekiz'den yapacağı takviye ile güçlendiriyor. Sporting Lizbon'da forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro ile her konuda anlaşma sağlayan Yeşil-Mavililer, oyuncuya resmi imzayı attırmaya hazırlanıyor. Ruben Ribeiro'nun önümüzdeki günlerde takımla birlikte antrenmanlara katılması bekleniyor.

Sağ kanat ve forvet arkasında oynayabilen Ruben Ribeiro geçen sezon Sporting Lizbon forması ile tüm kulvarlarda 41 maça çıkarken 4 gol 6 asist yaptı. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid'e 2-0 kaybettikleri maçın ardından kulüp başkanı Riberio ile birlikte 19 futbolcuyu kadro dışı bırakmıştı. Sporting Lizbonlu taraftarlarla da sorun yaşayan Ribeiro sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti. Bonservisi elinde olan oyuncu ile geçen sezon Başakşehir de temas kurmuş ancak anlaşma sağlayamamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon