Galatasaray'dan yıldız isim için 'reddedilemez' teklif

Arjantin basını, Galatasaray'ın Eder Balanta'yı transfer etmekte kararlı olduğunu ve River Plate kulübüne reddedilmesi güç bir teklif yaptığını yazdı.

Yayınlanma: 05.08.2014 - 09:56
Abone Ol google-news

TyC Spor kanalında yer alan habere göre Galatasaray kulübü, teknik direktör Cesare Prandelli'nin ısrarı üzerine Kolombiyalı oyuncu Eder Alvarez Balanta için kesenin ağzını açarak River Plate kulübüne 7 milyon Euro teklif götürdü.

Balanta, Lanzini ile birlikte River Plate'in en karlı yatırımı olacak gibi gözüküyor. Arjantinli ekibin iki sene önce yok pahasına renklerine bağladığı Kolombiyalı oyuncu, şimdi milyonlarca Euro değerinde.

River Plate'in eski teknik direktörü Ramon Diaz, uzun süre yedekte beklettiği oyuncuyu 1,5 sene önce Racing maçında sahaya sürmüş, kırmızı beyazlı ekibin 2-0 galibiyetle ayrıldığı karşılaşmada Balanta ortaya koyduğu oyunla bir anda yeşil sahaların yeni yıldızı olmuştu. O günden sonra sakatlıkları dışında River'ın bütün maçlarına çıkan Balanta, Dünya Kupası'nın sürpriz ekibi Kolombiya Milli Takımı'nın listesine girmekte çok gecikmedi. Galatasaray'ın uzun süredir renklerine bağlamak için uğraştığı stoper, aynı zamanda İspanyol Valencia ekibinin de transfer listesinin başında bulunuyor.

Eder Balanta, Dünya Kupası sırasında DHA'ya yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisi için iyi bir alternatif olabileceğini söylemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler