Beşiktaş taraftarıyla buluşacak

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında yarın İstanbul'da Hollanda'nın Feyenoord takımıyla karşılaşacak.

Yayınlanma: 05.08.2014 - 11:16
Abone Ol google-news

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.

Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanarak avantaj elde eden siyah-beyazlı takım, taraftarının desteğiyle çıkacağı mücadelede de rakibini geçip play-off turuna kalmayı hedefliyor.

Beşiktaş, Feyenoord maçı öncesi son antrenmanını bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacak.

- Taraftarıyla buluşacak

Siyah-beyazlılar, Feyenoord mücadelesiyle, bu sezon taraftarının önünde ilk resmi maçına çıkacak.

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını İngiltere ve Almanya'da gerçekleştiren siyah-beyazlı takım, 2014-2015 sezonun ilk resmi maçında taraftarlarına hem galibiyet hem de tur hediye etmek istiyor.

- Oyuncuların sakatlık durumu

Beşiktaş'ta, ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Veli Kavlak, rövanş öncesi takımla çalışmalara başladı. Sakatlığı süren Oğuzhan Özyakup'un ise yarın forma giymemesi bekleniyor.

Dünkü antrenmanda salonda bireysel çalışmalar yapan Tomas Sivok ve Serdar Kurtuluş'un durumu bugünkü antrenmanda belli olacak.

- Bilic, ön libero için arayışta

Oğuzhan'ın sakatlığı, Veli'nin de takımla fazla çalışamaması Slaven Bilic'i ön liberoda kimi oynatacağı yönünde arayışa itti.

Feyenoord'a karşı ilk maçta başarılı performans ortaya koyan Atiba Hutchinson'ı hücuma dönük oynatması beklenen Hırvat çalıştırıcı, orta alanda Necip Uysal'ın yanında ise hazır olması halinde Veli'ye görev verebilir.

- Demba Ba'nın heyecanı

"Kara Kartallar''ın bu sezonki en önemli transferi Demba Ba da İstanbul'da taraftarların önüne çıkma heyecanı yaşıyor.

Transferinin ardından Feyenoord ile oynanan ilk karşılaşmada sonradan oyuna giren Senegalli futbolcu, rövanş mücadelesinde teknik direktör Slaven Bilic'ten forma bekliyor.

Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Cenk Tosun da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk kez taraftarların önüne çıkacak.

- Mustafa Pektemek, gollerini sürdürmeye çalışacak

Siyah-beyazlı ekibin formda oyuncularından Mustafa Pektemek, performansını yarınki karşılaşmada da sürdürmeye çalışacak.

Hazırlık maçlarında 5 gol atan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk karşılaşmayı da boş geçmeyen tecrübeli oyuncu, rövanşta da gol sevinci yaşamayı hedefliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler