Fenerbahçe'den çok konuşulacak transferler

Fenerbahçe, 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun iki genç yıldızı Berke Özer ve Barış Alıcı ile anlaşmaya vardı.

Yayınlanma: 10.07.2018 - 12:11
Fenerbahçe'den çok konuşulacak transferler
Abone Ol google-news

Bein Sports'un haberine göre,  Sarı-lacivertli ekip TFF 1. Lig ekibi Altınordu'nun 1997 doğumlu sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı ve 2000 doğumlu kalecisi Berke Özer ile prensip anlaşmasına vardı.

Sarı lacivertliler'in iki futbolcu için toplam 4 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, İzmir temsilcisinin Berke ve Barış'ın sonraki satışlarından pay alacağı kaydedildi. 

Hafta sonu İzmir'e gelen Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'la el sıkıştığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, Altınordu cephesine transferle ilgili bilgi verme konusunda yasak getirdi. Sarı-lacivertliler, İzmir ekibine, "Transferler konusunda sözleşme süreleri, transfer ücreti ve şartların detaylarını biz açıklayacağız. Siz tek kelime etmeyeceksiniz" uyarısında bulundu. 

 

Berke ve Barış'ın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalayıp, takımın hazırlık kampına katılacakları öğrenildi.

 

Berke Özer kimdir?

25 Mayıs 2000 İzmir Konak doğumlu olan Berke Özer, Altınordu A takımı ile Spor Toto 1. Lig'de geçen sezon 6 maça çıktı. Futbol kariyerine Bucaspor'da başlayan Berke Özer, kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine toplayarak Altınordu altyapısına katılmıştı.2 sezondur A takıma alınan Berke Özer Spor Toto 1. Lig'de şimdiye kadar 7 maça çıkarken bir maç da Türkiye Kupası'nda oynadı. Ayrıca Berke Özer, 2016-2017 sezonunda Altınordu altyapısı ile UEFA Gençlik Ligi'nde 3 karşılaşmada süre aldı. Berke Özer, Avrupa Şampiyonası'ndaki 3 maçta forma giydi ve kalesinde 4 gol gördü. 17 kez çeşitli kategorilerde milli oldu.

Barış Alıcı kimdir?

 Altınordu altyapısında futbola başlayan Barış Alıcı, orta sahanın sağ kanadında görev yapıyor. 21 yaşındaki futbolcunun Altınordu ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Barış Alıcı, İzmir doğumlu ve 1,80 boyundadır. Barış Alıcı geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 32 maçta 10 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Barış Alıcı istikrarlı yapısı ve hücuma dönük oyunuyla dikkat çekiyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler