Fransa'nın rakibi kim olacak?

2018 Dünya Kupası yarı finalinde Hırvatistan ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Kazanan takım finalde Fransızların rakibi olacak.

Yayınlanma: 11.07.2018 - 11:00
Fransa'nın rakibi kim olacak?
Abone Ol google-news

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası yarı finalinde Hırvatistan ile İngiltere bu akşam karşı karşıya gelecek. Kazanan takım finalde Fransa'nın rakibi olacak.

Çakır'ın 2. Finali

Luzhniki Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21:00'de başlayacak olan karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. FIFa kokartlı hakemimiz, Dünya Kupası yarı finalinde ikinci kez düdük çalacak. Turnuvada daha önceden Fas-İran ve Nijerya-Arjantin mücadelerinde görev almıştı.

Grup aşamasında Arjantin, İzlanda ve Nijerya'nın aralarında bulunduğu D Grubu'ndan lider olarak çıkan Hırvatistan, grup aşamasından sonra Danimarka ve Rusya'yı turnuvada saf dışı bırakarak yarı finale kadar yükseldi.

Gruplarda Belçika, Panama ve Tunus'lu G Grubu'ndan ikinci sırada tamamlayan İngilizler ise gruplardan sonra Kolombiya ile İsveç'i elemeyi başardı.

Kritik mücadele öncesi her iki takımda da eksik oyuncu bulunmazken, daha önceden 5'i resmi olmak üzere 7 kez karşılaşan iki takım arasındaki rekabette İngilizlerin 4 galibiyet ile üstünlüğü bulunurken; Hırvatlar, ise 2 kez rakibini geçmeyi başardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler