İşte Trezeguet transferinin perde arkası

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Çekya ekiplerinden Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçecek Trezeguet transferinin perde arkasını Demirören Haber Ajansı’na anlattı

Yayınlanma: 11.07.2018 - 14:44
İşte Trezeguet transferinin perde arkası
Abone Ol google-news
Gösterdiği performansla başta Galatasaray olmak üzere birçok takımın dikkatini çeken Mısırlı futbolcu Trezeguet, Çinli CEFC Grubu tarafından satın alınan Çekya takımı Slavia Prag’ın sağlık kontrolünden geçmek üzere Çekya'ya gitti.
 
"Transfer 2 gün içinde tamamlanır"
Nursal Bilgin, Prag ekibinin öncelikle sağlık kontrolü için Kasımpaşa’dan izin aldığını belirterek, "Slavia Prag, Trezeguet’nin sözleşmesinde yer alan 5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti. Ancak öncesinde oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirmek istediler. Oyuncunun uçak biletlerini gönderdiler ve Trezeguet, kontrolden geçmek üzere ayrıldı. Transfer 2 gün içinde tamamlanır. 5 milyon Euro’yu sağlık kontrolünden hemen sonra tek seferde ödeyecekler” açıklamasını yaptı.
 
“3 transfer yapacağız”
Kasımpaşa’nın transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Bilgin, “Trezeguet’nin gidişiyle 3 oyuncu transferi yapacağız. Trezeguet'nin yeri dolacak. Bir kanat oyuncu, bir stoper ve bir orta saha transferiyle çalışmaları sonlandıracağız” dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon