Josef: "Hedefimiz şampiyonluk"

Fenerbahçeli Josef de Souza, sarı lacivertli kulübün yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İsviçre kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 12.07.2018 - 13:47
Josef:
Abone Ol google-news

Yeni teknik direktörleri Phillip Cocu'dan da övgüyle söz eden Brezilyalı oyuncu, "Her şeyden önce kazanmaya alışık bir hocamız var. Hem teknik direktör kariyerinde, hem de futbolculuk döneminde kazanmaya alışık. Bizim de takım olarak bu tarz insanlara ihtiyacımız var. Her idmanda nasıl bir oyun sistemi istediğini anlatmaya çalışıyor. Bunu da pozitif konuşmalarla yapıyor. Tek istediğimiz sezon sonu şampiyonluğa ulaşmak" dedi.

İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında stoper olarak görev almasıyla ilgili Josef de Souza, "İstanbulspor maçında ihtiyaçtan dolayı stoperde oynadım. Geçtiğimiz sezon da oynadığım maçlar oldu. Önemli olan takımın ihtiyacı olduğunda yardımcı olabilmem. İstanbulspor maçında da o bölgeye ihtiyaç vardı. Ben de takımıma faydalı olabilmek için o bölgede oynadım" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu, "Stoper görevinde oynatılmanla ilgili Cocu ile görüşme yaptın mı?" sorusuna da, "Henüz hocamızla bu konuyla ilgili konuşmadım. Ama önde veya arkada oynamam farketmez. Önemli olan şampiyon olmamız. Benim nasıl katkı sağladığım önemli değil. Hocamızla da bu konu hakkında konuşmadım" cevabını verdi.

Bu sene camia olarak şampiyonluğa odaklandıklarının altını çizen tecrübeli orta saha oyuncusu, sözlerini şöyle tamamladı.

"Her değişim pozitif de olsa katkı sağlar. Bu sezon öncesi de büyük değişiklikler yaşadık. Taraftarlarımız da bütün biletleri. Biz de futbolcular olarak taraftarımız gibi pozitif düşünce içindeyiz. Yeni başkanımız ve hocamızla bu sezon şampiyon olmamız çok önemli. Biz de bunu başarmak istiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler