Eyvah Babel!

Flamengo 8 milyon önerdi

Yayınlanma: 12.07.2018 - 23:46
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Babel'e bir süredir talip olan Brezilya kulüplerinden Flamengo bir kez daha fiyatı arttırdı. Siyah beyazlıların 8 milyon Avro'dan aşağı gelen tekliflere olumsuz yanıt vermesi üzerine Flamengo kulübü Ryan Babel için Beşiktaş'a 8 milyon Avro önerdi. 

Beşiktaş'ta sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ryan Babel için bu yaz devreye giren Flamengo, Hollandalı futbolcu için yeni bir teklif daha yaptı. Brezilya kulübünün yönetici Ryan Babel'i kadrosuna katmak için Beşiktaş'a 8 milyon  teklif etti ve bu öneri siyah beyazlı yönetime iletildi. Beşiktaş kulübü ise ilk aşamada 8 milyon değerindeki teklife sıcak bakıyor. Fikret Orman ve Şenol Güneş arasında gerçekleşecek görüşmenin ardından Beşiktaş yönetimi Babel konusunda kararını vererek, Flamengo'ya cevabını iletecek. 

Ryan Babel Beşiktaş'ta kaç gol attı?

Babel, Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 18 maçta 7 gol attı ve 2 asist yaptı. Hollandalı yıldız Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 maçta 2 gol atarken, 1 asist yaptı. Babel toplamda 24 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler