Beşiktaş yeni forvetine kavuşmak üzere

Beşiktaş, Osmanlıspor ile olan sözleşmesini tek taraflı fesh eden Umut Nayir'in transferini bir an önce sonuçlandırmak için gaza bastı.

Yayınlanma: 15.07.2018 - 13:46
Beşiktaş yeni forvetine kavuşmak üzere
Abone Ol google-news

Umut Nayir’in sözleşmesini haksız yere fesh ettiğini iddia eden Osmanlıspor’la da görüşen Kara Kartal, Başkent temsilcisiyle de büyük oranda anlaşmaya vardı.

Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından başarılı forvetin Siyah-Beyazlı kulübe resmi imzayı atması bekleniyor.

Beşiktaş, 25 yaşındaki oyuncuya senelik 300 bin Avro önerdiği iddia edilirken, taraftarların anlaştığı ve imzaların an meselesi olduğu iddia edildi.

Profesyonel futbolculuğunun yanında Ankara Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesinde öğrenci olan golcü oyuncu, Göztepe'nin Süper Lig'e dönmesinde büyük rol oynadıktan sonra altyapısından yetiştiği kulüp olan Ankaragücü'ne dönmüş ve sarı-lacivertlilerin de Süper Lig'e dönmesinde büyük rol oynamıştı.

Kartal Doğrulamıştı

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, 25 yaşındaki Umut Nayir'in Beşiktaş'la anlaştığını geçtiğimiz günlerde doğrulamış ve golcü oyucunun takımda kalmaması nedeniyle üzgün olduklarını belirtmişti.

Geçen sezon TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü formasıyla 34 maça çıkan Nayir, attığı 14 golle birçok takımın radarına girmeyi başarmıştı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler