Mustafa Cengiz: 97 milyon TL gelir elde ettik

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 21.07.2018 - 20:55
Mustafa Cengiz: 97 milyon TL gelir elde ettik
Abone Ol google-news

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın Valencia ile oynadığı hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan satırbaşları:

25 kişilik kadronun 8'i alt yapıdan çıkan genç futbolcular. Yıllardır hep alt yapıya önem verelim diyoruz. Bu sadece söylemle olmuyor. Fatih hoca bugün 5 oyuncu dahil etti. Valencia gibi büyük bir takıma karşı bunu yapmak ancak Fatih Terim'in yapacağı bir iştir.

- Transfer iddialarını duyuyorum. Bazen ben de şaşırıyorum. O kadar güzel yazılıyor ki, Abdürrahim bey ve Fatih hocaya gidip "Böyle şey var mı" diye soruyorum.

Satmadan transfer yapamayız. Diğer rakiplerimiz de bildiğim kadarıyla öyle. Biz sattıkça alacağız. Bu demek değil ki, satmak için oyuncu satacağız. Hayır! Hepsi çok değerli. Bu kadro şampiyon oldu.

Basketbolda ben taraftarımıza büyük hak veriyorum. İyi niyetliler için söylüyorum. Pusuda yatan kötü kişiler için söylemiyorum. Onlara iyi yatışlar söylüyorum. Basketbolda UEFA sınırlamasından ötürü bir takım düzenlemelere gideceğiz.

Galatasaray Avrupa ve dünya şampiyonu da olsa kadro hiçbir zaman yetmez. Kadromuz yettiği anda biz bitmişiz demektir. Çalışma hiçbir zaman kalıcı, statik bir şey değildir.

Kombine satışlarından 97 milyon TL gelir elde ettik. Kombine artışını durdurmak istiyoruz. Doluluk oranı %80'e gidiyor. %20'lik payın maç geliri olarak kalmasını istiyoruz. Geçen sene Beşiktaş maçında 6, Başakşehir maçında 5.5 milyon TL gelir elde ettik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler