Şampiyonluk kutlamaları Antalya'da devam ediyor

Son şampiyon Galatasaray 21. şampiyonluğunu kutlamaya devam ediyor.

Yayınlanma: 22.07.2018 - 17:20
Şampiyonluk kutlamaları Antalya'da devam ediyor
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğu yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye Galatasaray Spor Kulübü’nü temsilen Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik ile Erol Özmandıracı katıldı.

Galatasaraylı eski futbolcular Ümit Karan, Ergün Penbe, Evren Turhan, Volkan Arslan ve Erkan Engin’in de yer aldığı organizasyona ayrıca Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Galatasaray Taraftar Dernekleri Başkanları, temsilciler ve Galatasaraylılar katıldı.

Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Emre Can Arıkan’ın açılış konuşmasının ardından İsviçre’de Futbol Takımımızın kampında yer alan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in kutlamaya katılanlara hitaben göndermiş olduğu video mesaj davetlilere izlettirildi.

Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Televizyonu’ndan İbrahim Demir’e yaptığı açıklamada “Diğer gittiğimiz yerlerde olduğu gibi Fethiye’de de büyük bir coşku var. Galatasaray sevgisi çok büyük. Arkadaşlarımızla birlikte bu sevgiyi görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Galatasaray’ın en büyük zenginliği taraftarı. Biz de bundan büyük enerji alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bize büyük bir güç veriyor ve mutlu ediyor. Biliyoruz ki daha çok çalışmamız lazım. Daha fazla Galatasaray’ın sorunları üzerine azimle ve kararlılıkla gitmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ise “Fethiye aslında küçük bir bölge. Açıkçası bu kadar coşkulu bir taraftarımız olması benim için de sürpriz oldu. Fethiye aslında genç bir dernek. Çok hızlı ilerlemişler. Hakikaten buraya ciddi bir aidiyet ve sorumluluk yüklemişler kendilerine. Bize uzun vadede de faydalı olacak bazı projelerini konuşma fırsatımız oldu. Hem şampiyonluk kutluyoruz hem de Galatasaray için neler yapabiliriz onları tartışıyoruz. Coşkulu taraftar ve Fethiye Dernek Başkanı Emre Can Arıkan’ı da tebrik ediyorum. Olabildiğince her kutlamaya katılmaya gayret ediyoruz. Bundan da çok büyük heyecan duyuyoruz. Bitmiyor, inşallah bitmeyecek. Seneye daha da fazla olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik de organizasyonla ilgili olarak “Çok güzel bir organizasyonda bir aradayız. Fethiye Taraftar Derneği Başkanı Emre Can Arıkan’a ve ultrAslan’a teşekkür ediyoruz. Fethiye’de çok büyük bir taraftar grubumuz var. Şampiyonluk gecesi 20 bin kişi yürümüş. Bizim için iftihar vesilesi. Galatasaray çok yaşasın. Sağ olsun, var olsun” ifadelerini kullandı.

Sevilen sanatçı Coşkun Sabah’ın sahne aldığı gece şampiyonluk pastasının kesilmesi ve plaket takdiminin ardından Suat Ateşdağlı’nın dj performansıyla sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon