Trabzon'da hareketli saatler

Trabzonspor'da transferdeki sessizlik sürse de son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Vahid Amiri'nin ardından Seyedmajid Hosseini de KAP'a bildirildi. Kolombiyalı Castillo Meksika'ya transfer oluyor.

Yayınlanma: 23.07.2018 - 11:59
Trabzon'da hareketli saatler
Abone Ol google-news

Kulüp Başkanı Ahmet Ağoğlu, Abdülkadir Ömür için Benfica'dan gelen 20 milyon dolarlık teklifi açıkladı. İşte Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri...

Trabzonspor, İranlı defans oyuncusu Seyedmajid Hosseini ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor, Kolombiyalı futbolcusu Castillo'nun, Meksiki Ligi takımlarından Tijuana kulübüne transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Vahid Amiri'yi resmen kadrosuna kattı. İranlı oyuncu sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Benfica'nın Abdülkadir Ömür için14'ü peşin, 20 milyon dolarlık teklif yaptığını açıkladı.

Ağaoğlu, "Kalan 6 milyonun yerine de 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür hak ettikleri piyasa değerini henüz yakalayabilmiş değil" diye konuştu.

Transfer beklentisinde olan taraftara da seslenen Ağaoğlu, "Kulüp olarak teklif götürdüğümüz 4 stoper var. Şu anda talip olduğumuz 3 futbolcunun kulüp başkanıyla bizzat görüşüyoruz. Taraftarımız transfer için 2-3 gün daha sabretsin  Hiç kimsenin tahmin etmediği oyuncular transfer edilecek" diye konuştu.

 

Bordo-mavililer daha önce de ilgilendiği Jean-Armel Kana Bıyık için Kayserispor'la yeniden masaya oturdu. Kayserispor 3 milyon euro talep ediyor.

Trabzonspor, Sunderland forması giyen Senegalli defans oyuncusu Papy Djilobodji için satın alma opsiyonlu kiralama tekflifi yaptı.

Ay sonuna kadar Ersun Yanal, Uğur Demirok, Aykut Demir, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz’a toplamda 30 milyon TL ödemesi gereken Trabzonspor, bu isimlerden indirim ve yapılanma isterken sadece Uğur Demirok'tan olumlu yanıt aldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler