Aktürk: 'Süper Lig'e renk katacağız'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, alacakları neticeler ve oynayacakları güzel oyunla lige renk katacaklarına inandıklarını söyledi.

Yayınlanma: 09.08.2014 - 12:50
Abone Ol google-news

Aktürk, AA muhabirine, yeni sezon hazırlıklarının Bolu'da devam ettiğini, takımın uyumlu çalıştığını anlattı.

Kampın yoğun hazırlık maçlarıyla devam edeceğini belirten Aktürk, "Ay sonuna kadar yapacağımız 5 ya da 6 hazırlık maçıyla yeni sezonu bekleyeceğiz. Ay sonunda yapacağımız Akhisar maçında ise elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

"Biz ayağımızı yorganımıza göre uzatmak durumundayız" diyen Aktürk, "O yüzden belirlediğimiz belli başlı kriterler var. Takımımızın bütçesi yaklaşık 20 milyon lira civarında. Sonuçta para her şey değil. Futbolcu arkadaşlar iyi şekilde bütünleşip, takım oldukları zaman çoğu şeyin üstesinden geliyor. Takımı oluşturan arkadaşlar da çok kaliteli. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz, Türkiye'de bu yıl da ses getirmek. Bütün çalışmalarımızı da bunun için yapıyoruz. Alacağımız neticelerle ve oynadığımız güzel oyunla Süper Lig'e renk katacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Yabancı futbolcuların transferi konusunda rakam vermenin doğru olmayacağını kaydeden Aktürk, "Yabancı oyunculara diğer kulüplere göre çok cüzi rakamlar verdik. Baktığınız zaman ligde Sivasspor, Gençlerbirliği, Bursaspor, Kayseri Erciyes ve Akhisar gibi 14 Anadolu takımı var. Akhisar, örneği ortada. Bu ligde biz daha çok yeniyiz ve kalıcı olmak için uğraşacağız. Gerçekten zor bir lig ama biz başarılı olacağımıza inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler