Fenerbahçe'de Ersun Yanal istifa etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sarı lacivertli kulüpteki görevinden istifa etti.

Yayınlanma: 09.08.2014 - 15:35
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın, Cuma günü düzenlediği basın toplantısında, üstü kapalı bir şekilde Yanal'ı eleştirmesi dikkat çekerken, ikili arasındaki gerilim ve hazırlık maçlarında alınan sonuçlar, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe günlerini sona erdirdi.

AZİZ YILDIRIM'IN CUMA GÜNÜ YAPTIĞI AÇIKLAMALARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2,5 AY ÖNCE İMZA ATMIŞTI

Fenerbahçe’yle ilk olarak  1 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, takımını Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa taşıdı.

Sezon sonunda takımdan gidip gitmeyeceği tartışılan Yanal, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü Aziz Yıldırım’ın da katılımıyla 2 yıllık süreyle sözleşmesini yenilemişti.

ERSUN YANAL'DAN AÇIKLAMA

Ersun Yanal,  yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

YANAL'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

28 Haziran 2013 tarihinde Fenerbahçe'deki görevine başlayan Ersun Yanal, sarı lacivertli takımdaki ilk sezonun şampiyonluk sevinci yaşadı.

Sarı Lacivertli takım, Ersun Yanal döneminde 2013-2014 sezonunda şampiyonluğunu Nisan ayında garantileme başarısını gösterirken, Fenerbahçe Yanal yönetiminde çıktığı 34 lig maçında 23 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler