Nasri milli takımı bıraktı

Manchester City'nin yetenekli oyuncusu Nasri, Fransa için oynamama kararı aldı.

Yayınlanma: 10.08.2014 - 12:01
Abone Ol google-news

Manchester City'nin yıldızlarından Samir Nasri, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. Milli takımda oynamanın kendisini mutlu etmediğini ifade eden 27 yaşındaki futbolcunun bu kararı Fransa spor kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

Nasri, "Bir karar verdim ve bu kararı bir süre önce aldım. Doğru zaman gelince açıklayacağım. Bu Twitter'dan açıklanacak kadar basit bir karar değil. Geniş bir röportaj ile doğru bir zamanda her şeyi açıklayacağım" demişti. Bu açıklamanın hemen ardından Nasri nihayi kararını açıkladı.

İşte Nasri'nin milli takımı bırakmadan önce yaptığı açıklama

"2012 Avrupa Şampiyonası'nda da çok şey oldu. Kişisel olarak bunlar beni etkilemiyor ama Fransa'da yaşayan ailem basında çıkan şeyleri okuyorlar. İngiltere'de yaşadığım için bu dedikleri şeyler bana dokunmuyor. Ailem için ise oldukça zor. Onları mutlu etmek istiyorum ve milli takım beni mutlu etmiyor."

"Milli takımla hiçbir şey kazanmadım, o yüzden hiçbir şey kazanmadığınız bir takım için böyle bir karar almak zor değil. Büyük bir kulüpte oynuyorsanız ve önünüzde birçok maç varsa bu kararı almak kolay oluyor."

Samir Nasri, Didier Deschamps'ın 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer almadı. Yıldız oyuncu 2010 Dünya Kupası'nda da Fransa kadrosunda yoktu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler