Beşiktaş'ı Cyle Larin uçurdu: İşte sıradaki rakip

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, evinde B36 Torshavn'ı 6-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

Yayınlanma: 02.08.2018 - 22:49
Beşiktaş'ı Cyle Larin uçurdu: İşte sıradaki rakip
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, evinde B36 Torshavn'ı 6-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Beşiktaş'ın bir üst turdaki rakibi Avusturya temsilcisi LASK Linz oldu. Bir sonraki turda ilk maç 9 Ağustos’ta İstanbul’da, ikinci maç ise 16 Ağustos’ta Avusturya’da oynanacak.

74 gün sonra Vodafone Park’ta

B36 Torshavn mücadelesiyle bu sezon ilk iç saha maçında boy gösteren Beşiktaş, 74 gün sonra taraftarıyla buluştu.

Sivasspor’la 19 Mayıs’ta oynadığı lig maçıyla sezonu tamamlayan Beşiktaş, bu maçın ardından tam 74 gün sonra taraftarıyla buluştu. Yeni sezonun iç sahadaki ilk resmi mücadelesine Avrupa Ligi arenasında çıkan siyah-beyazlılar, taraftarıyla da bir araya geldi. 20 binin üzerinde taraftar, yeni sezonun ilk iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmadı. 

Sıcağa rağmen tribünler doldu

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Torshavn’la karşılaşan Beşiktaş’ı taraftarları yalnız bırakmadı. Sıcak havaya rağmen 20 binin üzerinde taraftar tribünlerdeki yerini aldı. 

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn’la mücadele eden Beşiktaş’ı taraftarları yalnız bırakmadı. Beşiktaş’ın bu sezon iç sahadaki ilk maçında İstanbul’un sıcak havasına rağmen tribünler doldu. Torshavn karşısında 20 binin üzerinde Beşiktaşlı taraftar, takımlarını yalnız bırakmadı ve siyah-beyazlı ekibin bu sezon iç sahadaki ilk resmi maçında tribünlerdeki yerini aldı. 

Negredo kadroya alınmadı

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında B36 Torshavn ile karşılaşan Beşiktaş’ta İspanyol yıldız Alvaro Negredo kadroya dahil edilmedi. Deplasmanda oynanan ilk maçta kadroda olan Negredo süre almamıştı.

Beşiktaş’ta Negredo, Torshavn maçının kadrosuna dahil edilmedi. Dün düzenlenen basın toplantısında kadroda 6 forvet olmasına karşın verim alamadığını belirten Şenol Güneş, İspanyol golcüyü Torshavn maçının kadrosuna dahil etmedi. Geçen hafta deplasmanda oynanan ilk maçta 18 kişilik kadroda olmasına karşın süre almayan Negredo, bugün ise 18 kişilik kadroda yer almadı. İlk maçın kadrosunda olan Orkan Çınar da bu mücadelede kadroya olmayan bir diğer isim oldu. Deplasmanda oynanan maçtaki aynı 11’le rövanş karşılaşmasına çıkan Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup ve Orkan Çınar yedekler arasında yer aldı.

Caner Erkin'in gol sevincinin sırrı

Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Caner Erkin, B36 Torshavn karşısında 44. dakikada takımının ikinci golünü atarken, golün ardından eşi Şükran Ovalı’yı unutmadı. Lens’in pasında topu filelere gönderen Caner, ağlardaki topu alarak formasının içine soktu ve golü hamile olan eşi Şükran Ovalı’ya armağan etti.

Tribünler rakibe üçlü çektirdi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında B36 Torshavn’ı 6-0’la geçerken, Torshavn’lı futbolcular maçın bitimiyle tribünleri alkışladı. Tribünler de Torshavn’lı futbolculara üçlü çektirdi.

31. dakikada Caner'in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Lens şık bir topuk pasıyla Larin'i gördü. Larin'in şutunda top ağlarla buluştu: 1-0.

43. dakikada sol kanattan Gökhan Gönül ile verkaç yapan Lens, çizgiye indikten topu içeri çevirdi. Arka direkte topla buluşan Caner'in şutunda top ağlarla buluştu: 2-0.

İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

61. dakikada sol kanattan Caner'in yaptığı ortada Larin'in kafa vuruşu ağlara gitti: 3-0.

74. dakikada sol kanattan Caner'in yaptığı ortada Oğuzhan'ın kafa vuruşu ağlara gitti: 4-0.

79. dakikada Love ile verkaç yapan Gökhan Töre çizgiye kadar indi. İçeriye çevirdiği topta Larin'in vuruşu ağlarla buluştu: 5-0.

90+2. dakikada Vagner Love farkı 6'ya çıkarttı. Bjarni Petersen, Oğuzhan'a müdahale etmek isterken topa eliyle müdahale etti ve hakem Xistra penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Vagner Love ağları sarsarak maçın skorunu belirledi: 6-0.

BEŞİKTAŞ: 6 - B36 TORSHAVN: 0
STAT: Vodafone Park
HAKEMLER: Carlos Xistra, Nuno Pereira, Nuno Manso (Portekiz)
BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan, Necip, Fatih (dk. 46 Oğuzhan), Caner, Adriano, Medel, Tolgay, Lens (dk. 62 Töre), Babel (dk. 77 Love), Larin
B36 TORSHAVN: Askham, Eriksen, Petersen, Faero, Magnusson, Nielsen, Brockie, Heinesen, Cieslewicz (dk. 20 Saag, dk. 71 Jacobsen), Olsen, Przybylski (dk. 62 Samuelsen)
GOLLER: Dk. 31, 61, 79 Larin, dk. 43 Caner, dk. 74 Oğuzhan, 90+2 Love (pen.)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler