Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten kombine sitemi

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, şu ana kadar kombine satışlarının bin civarında olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 03.08.2018 - 17:25
Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten kombine sitemi
Abone Ol google-news

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Gevrek, “Yeni Malatyaspor bizim ortak değerimiz. Takımımız şehrimizin marka değerinin artmasına ciddi manada katkı sağladı. Bizim şehir olarak bir araya gelip takımımızın arkasında durmamız lazım. Bu noktada bugün MTSO’yu ziyaret ettik. Ben Başkanımızın Yeni Malatyaspor’u sevdiğini biliyorum. İnşallah hep birlikte Yeni Malatyasporumuzun arkasında dururuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gevrek, kombine satışlarının az olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bütün Malatyalıları takıma sahip çıkmaya davet etti.

Gevrek, “Kombine ve loca satışlarımız başladı. Ligin başlamasına daha 10 gün var ama üzülerek söylemek işitiyorum ki kombine satışlarımız bin civarında. Bu konuda taraftarlarımızdan, iş adamlarımızdan ve esnaflarımızdan destek bekliyoruz. Bu takım hepimizin. Bütün hemşehrilerimizin takımımıza sahip çıkması lazım. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bütün şehir bir araya gelirsek daha büyük bir güç oluruz” şeklinde konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler