Altınordu, Sefa Yılmaz'ı transfer etti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezon Boluspor'da forma giyen 28 yaşındaki Sefa Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Yayınlanma: 03.08.2018 - 17:46
Altınordu, Sefa Yılmaz'ı transfer etti
Abone Ol google-news

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Altınordu, daha önce Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve Alanyaspor formaları giyen Sefa Yılmaz'ı transfer etti.

Süper Lig'de 24 kez gol sevinci yaşayan, son olarak Boluspor'da top koşturan Sefa ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sefa Yılmaz, "Burada bir oyuncunun gelişimi açısından tüm şartlar sağlanmış durumda. Yaşım 28 ve önümde halen uzun bir futbol hayatı var. Gollerim ve asistlerimle hem Altınordu'yu şampiyon yapacağım hem de kariyerimde yeni bir dönem başlatacağım." dedi.

Altınordu'nun kurduğu sistemi çok beğendiğini kaydeden Sefa, "Futbol için çok kısa sayılabilecek bir sürede Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Barış Alıcı ve Berke Özer gibi dört önemli yıldızı futbol dünyasına armağan ettiler. Türkiye’ye yeni bir bakış açısı getirip felsefelerini ortaya koydular. Almanya’da bir oyuncunun nasıl yetişip geliştiğini yaşayarak gördüm, Altınordu'da da bu sistem aynı şekilde kurulmuş durumda." değerlendirmesinde bulundu.

Altınordu üst yöneticisi Barış Orhunbilge ise Sefa Yılmaz'ın iyi bir kariyere sahip olduğunun altını çizerek, Sefa'nın deneyimiyle genç futbolculara örnek olacağını vurguladı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler