Valbuena’ya son uyarı

Top kayıpları can sıktı.

Yayınlanma: 04.08.2018 - 08:02
Valbuena’ya son uyarı
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertlilerde teknik direktörlüğe Phillip Cocu'nun gelmesiyle birlikte takımın ivmesini yukarı doğru çevirdiği de gözlendi. Fenerbahçeli oyuncular sezon öncesi kamp dönemini çok iyi geçirirken bunu hazırlık maçlarında da oynadıkları futbolla ispat ettiler. Cocu'nun Fener'i özellikle as takımın sahada olduğu anlarda rakiplerini kelimenin tam anlamıyla sahadan sildi. 2018-19 sezonu öncesi camianın morali de iyice yükseldi.

Fenerbahçe, oynadığı futbol ve yeni taktikleriyle 'en hazır takım' görüntüsü çizerken camia da Benfica maçına büyük umutlarla bakıyor. Sarı-lacivertliler güçlü rakiplerini eleyip Şampiyonlar Ligi rüyasını kovalayacaklarını düşünüyor. Alper Potuk, Eljif Elmas ve Mauricio İsla başta olmak üzere birçok oyuncunun geçmiş dönem performansının kısa sürede üzerine koyması da "Cocu'nun eseri" olarak yorumlanıyor.

Kanarya'nın Cagliari ile oynadığı mücadelede ağrıları olan Mehmet Topal riske edilmemişti. Teknik direktör Phillip Cocu oyuncusunu Benfica karşılaşmasına saklamıştı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Portekiz ekibine karşı forma giyebileceği kaydedildi. Fenerbahçe'de Josef de Souza geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Benfica'ya karşı yok. Cocu orta sahada Eljis Elmas'ın yanında Topal'a şans tanıyacak.

Kanarya'da yeni sezon öncesi gözle görülür tek problem olarak Mathieu Valbuena'nın top kayıpları dikkat çekiyor. Teknik direktör Phillip Cocu da Fransız futbolcunun daha basit oynamasını istiyor. Hollandalı çalıştırıcı, 33 yaşındaki tecrübeli yıldızdan bu konuda daha dikkatli olmasını ve topun kıymetini bilmesini istedi.  Valbuena'nın yetersiz görülen performansı üzerine yeni transfer Andre Ayew alıştığı sol kanada geçebilir. Cagliari maçında sağ kanatta oynayan G

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler