Sabri'yi şoke eden rapor

Cesare Prandelli, Sabri Sarıoğlu'nun affedilmesi için kendisinden ricacı olan Başkan Aysal ve CEO Arıboğan'a, Mancini'nin raporunu hatırlatarak, "Hocasına ve teknik heyete defalarca saygısızlık yapmış. Takımda yeri yok" dedi.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 10:05
Abone Ol google-news

Galatasaray'a gelir gelmez ilk iş olarak Sabri Sarıoğlu’nun üzerini çizen Cesare Prandelli’nin bu konuda ne kadar kararlı olduğunu ortaya çıkaran bir gelişme yaşandı.

Kısa süre önce yapılan Başkan Ünal Aysal, CEO Lutfi Arıboğan ve Prandelli arasındaki buluşmada transfer konuşulurken, konunun sağ beke geldiği belirtildi. AMK Spor'da yer alan habere göre; sağ bek için istekte bulunan İtalyan teknik adama, liste başı olan Tarık Çamdal’ın çok pahalı olduğu söylendi ve bir ricada bulunuldu; Sabri, 50 küsür kez milli olmuş, tecrübeli, takımı tanıyan ve sevilen bir isim. Takıma dönmesine ne dersiniz?
Ancak Prandelli bu ricaya hiç sıcak bakmadı.

'KÜFÜR ETTİ' İDDİASI

Sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin yönetime ve kendisine verdiği futbolcularla ilgili raporu hatırlatan İtalyan hoca, son sözü söyledi; Kimseyle sorunum yok. Fakat Sabri eski hocasına ve teknik heyetine karşı defalarca saygısızlık yapmış. Takımda böyle bir şeye izin veremem. Bu iş bitmiştir, lütfen bir daha konuşmayalım.

Bilindiği gibi Sabri’nin, idmanlarda Mancini’ye yönelik küfüre varan ifadeler kullandığı, hatta yardımcılarına doğru şut çektiği iddia edilmişti. (Radikal)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler