Passolig'e en fazla ilgi Galatasaray'dan

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Spor Toto Süper Lig maçlarında hayata geçirilen elektronik bilet (e-bilet) uygulaması kapsamında çıkarılan Passolig kartında satış adedi 146 bine ulaştı.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 13:51
Abone Ol google-news

Passolig İletişim Direktörülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 3 hafta kala Passolig'e yapılan başvuru sayısında ciddi bir artış gerçekleşti.

Oyuncu Kadir Çöpdemir'in rol aldığı reklam filminin televizyonlarda gösterilmeye başlamasından kısa süre sonra 3 bin Passolig başvurusu yapıldığı ve son başvurularla satışı gerçekleştirilen toplam kart sayısının 146 bin 11'e çıktığı bildirildi.

- Galatasaray, Passolig sıralamasında lider

Yürürlükte olan 6222 sayılı kanun gereği 14 Nisan 2014'te uygulanmaya başlayan Passolig'e en fazla başvuru Galatasaray taraftarından geldi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 5 aylık sürede toplam 39 bin 348 adet Passolig kartı aldı. Galatasaray'ı 38 bin 392 adetle Beşiktaş taraftarı takip ederken, bu kulüpleri 9 bin 456 Passolig kartı satan Torku Konyaspor ile 8 bin 244 adet satış yapan Balıkesirspor izledi.

Son haftalara kadar ilgi göstermeyen Trabzonspor taraftarları, arka arkaya yapılan flaş transferlerle Passolig'e daha fazla ilgi göstermeye başladı. Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu, 5 bin adedi geçen diğer kulüpler oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler