Sabri: 'Kadro dışı kalmam yönetimin kararı'

Kadro dışı kalma sürecini Florya'da A2 takımı ile idmanlara çıkarak geçiren Sabri, kendisinin affedilmesi ile ilgili 'Prandelli kabul etmiyor' iddiaları için konuştu.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 17:04
Abone Ol google-news


Florya'da dün A2 ile oynanan maçta tıpkı kadro dışı kalan diğer oyuncular gibi oynatılmayan Sabri, kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

AÇIK AÇIK ADRESİ GÖSTERDİ

Avusturya kampı öncesi kadro dışı kalan ve yönetimin kararı ile G.Saray'dan kopma noktasına gelen Sabri'nin kadro dışı kalmasının gerekçesi olarak medyada Prandelli'nin "Göbekli kaptan olmaz" haberleri yer almıştı. Yine, "Yönetim Prandelli'ye affet dedi ama Prandelli affetmedi" tarzı haberler de son günlerde dikkat çekmişti. İşte bu tabloyu gazetecilerle ayak üstü sohbette değerlendiren Sabri, çok önemli bir iddiada bulundu: "Prandelli'nin raporunda benim adım bile yok. Bu tamamen yönetimin kararı."

O İDDİA DOĞRU MU?

Prandelli her defasında yaptığı açıklamada, "Sabri kararını ortak aldık" derken yönetim topu hocaya atmıştı. Sabri ise "İnatla ve sabırla çalışıyorum. Görevlerimi aksatmıyorum. Ben A2 ile bir saniye bile idman kaçırmadan önüme bakıyorum" ifadelerini kullandı. G.Saray Başkanı Ünal Aysal ve yönetimin "Sabri'den Kaptan olmaz" gerekçesiyle 'Sabri Reis'in ipinin çekildiği iddia ediliyordu. (Akşam)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler