Çağlar Söyüncü Leicester City'de

Leicester City, Freiburg'ta forma giyen Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattı.

Yayınlanma: 09.08.2018 - 20:40
Çağlar Söyüncü Leicester City'de
Abone Ol google-news

İngiliz ekibi 22 yaşındaki Türk savunma savunma oyuncusuyla 5 yıllık anlaşmaya vardığı açıkladı. Altınordu'dan Freiburg’a transfer olan ve iki sezondur Almanya'da futbol hayatını sürdüren milli oyuncu için Leicester City'nin, Alman kulübüne yaklaşık 23 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Bu transferden dolayı Altınordu ise yüzde 25 pay alacak. Genç yıldızın, yarın yeni takımıyla antrenmana çıkacağı bildirildi. 

Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Freiburg camiasına veda etti ve teşekkürlerini iletti. Her hikayenin sonunun yeni bir yola çıktığını söyleyen Çağlar Söyüncü paylaştığı veda yazısında, "2 sene önce beni Freiburg'a getiren sözleşmeye imza attığımda, burada yaşayacaklarımı inanın hayal bile edemiyordum. Burada yaşadıklarım, oyunuma ve kişiliğime kattıkları, unutulmaz anılar... Hiçbiri hayatım boyunca aklımdan çıkmayacak. Ancak bilirsiniz, her hikayenin sonu yeni bir yola çıkar. Benim için de artık yeni bir yola çıkmanın vakti geldi. Freiburg'da geçirdiğim her dakikanın benim için önemi büyük. Bende emeği olan tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, kulübümüzün çalışanlarına ve sizlere çok teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Hikayemde yeni bir sayfa açmamı sağlayan, transferimde emeği geçen tüm menajerlerime şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Roma'da forma giyen temsilcimiz Cengiz Ünder, eski takım arkadaşını sosyal medya aracılığıyla tebrik ederek, "Şimdi Cenk Tosun düşünsün" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler