Gomis’i kazanmak istiyoruz

Fatih Terim’den önemli açıklamalar

Yayınlanma: 11.08.2018 - 01:33
Gomis’i kazanmak istiyoruz
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, önemli açıklamalar yaptı.

ÇOK İYİ BİR FUTBOL DEĞİL AMA ÇOK İYİ BİR SONUÇ

“Açıkçası belki çok iyi bir futbol değil; ama çok iyi bir sonuç diyebilirim. 3 puanla başlamak önemlidir. Rakibe çok pozisyon vermeden bayağı pozisyon bulmak bizi sevindiren taraf...” 

 

BU ZEMİNLERİ BİR KİŞİ İNCELEMEZ Mİ?

"Her şeyi daha iyi yapmak için herkesin uğraştığını biliyorum ama Allah aşkına bu zeminlerde bu çocuklar ne yapsın? Bir kişi incelemez mi? Bir gün burada oynatmıyorum diyecek biri yok mu? Sonra dünyanın 6. ligiyiz. Dünya Şampiyonaları'na, Avrupa Şampiyonları'na adayız... Kelime bulamıyorum söyleyecek. Sezonun ilk maçında bunları konuşuyor olmak çok üzücü. Topun size hükmettiği bir oyun oynuyoruz bazen. Vuramıyorsunuz, sekiyor...Geçen gün kupa maçı için de aynısını söyledim. Aylar öncesinden oynanacağı belli. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bu kadar ciddiyetsizlik. Milyon dolarlar verilen bir ligde sahaların da daha iyi olması gerekiyor. Aylar öncesinden belli ama bu kadar da ciddiyetsizlik milyon dolarlar verilen futbolda olmamalı. Her şeye rağmen galibiyetle başlamak güzel. Hobi, fobi... Bunları da aştık."

 

GOMİS'İN YÖNETİMDEN BİR TALEBİ OLDU VE RET ALDI

"Hepimiz profesyoneliz ve profesyonelce isteklerimiz oluyor. Gomis'in yönetiminden bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu açık ve ret cevabı aldı. Değerli bir oyuncumuz, herkes gibi şampiyonlukta onun da katkısı oldu. Kazanmak için uğraşacağız ama bir özür gelmedi. Belhanda kampa geç katıldı. Hazır duruma gelmek için daha zamanı var."

 

GALATASARAY'IN ALMA KADAR SATMA BECERİSİ DE OLMASI LAZIM

"Şu anda transferde hiçbir gelişme yok bildiğim kadarıyla. Ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. Ben ayın 31'ine kadar bazı değişiklikler olacağına inanıyorum. Galatasaray kulübünün satma konusunda da becerisi olması lazım.Transfer olmazsa bu takımımızla oynayacağız. Aslan gibi takım, gençlerimiz var... Şampiyonlar Ligi seviyesinde değiliz ama daha iyi olacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler