Mourinho: 'Costa'yı ucuza aldık'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Atletico Madrid'ten transfer edilen yeni Diego Costa'nın aradıkları golcü olduğunu ve çok ucuza aldıklarını söyledi.

Yayınlanma: 13.08.2014 - 11:29
Abone Ol google-news

Chelsea'nin Real Sociedad'ı 2-0 yendiği hazırlık maçında ilk 8 dakikada attığı gollerle takımına galibiyeti getiren Diego Costa hakkında karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Mourinho, Brezilya asıllı İspanyol golcüden övgüyle bahsetti.

Uzun zamandır Diego Costa gibi golcüyü takıma kazandırmak istediğini belirten Portekizli teknik adam, "Diego sadece golcü birisi değil, aynı zamanda çok çalışkan bir takım oyuncusu. Defansa yardımı, düşünce tarzı ve hırsıyla da öne çıkıyor" dedi.

Geçen sezon ara transfer döneminde golcü almamalarının nedenin Costa olduğunu vurgulayan Mourinho, "Onu transfer edebilmek için bir yıl bekledik. Artık ona sahibiz ve umarım her şey güzel olacak. Premier Lig'e de alıştı" ifadesini kullandı.

Atletico Madrid'ten 38 milyon avro karşılığında transfer edilen Costa'ya ödenen bonservis bedelini az bulduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Ne kadar çılgın bir transfer piyasası olduğunu ve futbolcuların değerinin yüksekliğini göze alırsak, Costa'yı çok ucuza aldık" değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler