Ronaldo ve Kroos'a 'Süper Kupa' övgüsü

Sevilla'yı 2-0 yenerek UEFA Süper Kupası'nın sahibi olan Real Madrid'in 2 golünün sahibi Cristiano Ronaldo ile orta sahada hakimiyet kuran takım arkadaşı Toni Kroos, İspanyol medyasının manşetlerini süsledi.

Yayınlanma: 13.08.2014 - 13:15
Abone Ol google-news

İspanyol spor gazetelerinden Marca, "Bir makine" başlığı attığı haberinde, Ronaldo'ya övgüler yağdırdı. "Cristiano'nun Madrid'i sezonun ilk kupasını kazanıyor" ifadesini öne çıkartan gazetenin haberinde, Ancelotti'nin takımının kolay bir şekilde Sevilla'yı alaşağı ettiği ve gözle görünür gücüyle bu sezon tüm kupaları kazanmaya aday olduğu belirtildi. Haberde, "Geçen sezon sonunda sakatlık sorunu yaşayan ve Dünya Kupası'nda etkisiz olan CR7, büyük bir dönüş yaptı. Kral olmayı sürdürüyor" değerlendirmesi yapıldı.

Haberde, Real Madrid'in yeni transferi Alman Toni Kroos için de "Hemen takımda iz bırakmaya başladı. Real'in en büyük oyun kurucusu oldu. Paslarının yüzde 96'sı yerini buldu. Seksen beş pastan sadece 3'ünde hata oldu. Alman futbolcu kalitesi, sağlamlığı ve verdiği güven ile sahanın patronu gibiydi" denildi.

"Cristiano, evin reisi olmaya devam ediyor" başlığı atan AS gazetesi de "Real Madrid, bu sezonki 6 kupadan ilkini kazanıyor. Kroos ilk maçında göz kamaştırdı ve James verilen görevi yerine getirdi. Hazırlık maçlarındaki güvensizliği üzerinden atan Casillas, kurtardığı 3 topla şüpheleri kaldırdı. Real Betis'in kalecisi Beto farkı önledi" ifadelerini kullandı.

İç sayfalarında "Büyük bir yılın başlangıcı" başlığını kullanan gazete, "Öngörmek çok da zor değil. Ancelotti'nin takımı bu yıl başka kupalar da kazanacak" yorumunu yaptı.

El Pais gazetesi ise finalde iki İspanyol takımı oynamasına rağmen Madrid'in ezerek kazandığı ifadesini başlığa çıkardı. Gazetedeki değerlendirmelerde, "Sevilla, gücünü toplamış görünen Real Madrid'in sahadaki hiyerarşisine karşılık verecek kapasitede olmadığını gösterdi. Ronaldo iki gol attı ve Kroos orta sahada parıldadı" ifadelerine yer verildi.

İspanyol basını ayrıca, UEFA Süper Kupası ile müzesindeki toplam kupa sayısını 78'e çıkartan Real Madrid'in, en büyük rakibi Barcelona ile kupa sayısını eşitlediğine dikkati çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler