Veysel Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Veysel Sarı, 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile yapacakları TFF Süper Kupa maçını kazanacaklarını öne sürdü.

Yayınlanma: 13.08.2014 - 15:39
Abone Ol google-news

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki GS Store mağazasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Veysel, TFF Süper Kupa mücadelesi hakkındaki bir soru üzerine, "Bir kupa varsa sonucu bellidir" dedi.

Bu sezonun 4. yıldızı takma açısında çok önemli olduğuna vurgu yapan sarı-kırmızılı oyuncu, "Sezon sonunda gülen taraf olmak istiyoruz. Bunun için de hazırlık kamplarımız ağır ve yorucu geçiyor. Güzel bir çalışma ortamı var. İnşallah böyle devam ederek, sezon sonunda hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Veysel, 4. yıldız için Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin yaşanacak olmasının şampiyonluğun değerini artırdığını anlatarak, "Dördüncü yıldızı takmak, bu ailedeki insanlara nasip olacak" ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda güzel bir kamp ortamı yakaladıklarını vurgulayan Veysel, şöyle devam etti:

"Bir arkadaşımız sakatlandığında bizim canımız acıyor. Mancini, Manchester City ile şampiyonluk yaşamış birisi. Ben de kendisinden önemli şeyler öğrendim. Her hocanın kendisine has bir tarzı vardır. Yeni bir hoca ve yeni bir ortam mevcut. Bu sezonun sonunda bir ilk yaşama ve tarihe geçme fırsatı var. Herkes tarihe geçeceğinin bilincinde. Bu da bizi daha çok birleştiriyor."

Eskişehirspor'dan Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında 1 ay kadro dışı kalarak geldiğini hatırlatan Veysel Sarı, "Devre arası kamp dönemi bir futbolcu için çok önemlidir. Bu kamptan yoksun geldim. Zaman zaman performansımda düşmeler oldu. Bu sene sezon başı kampı çok iyi geçiyor. En iyi şekilde çalışarak formanın hakkını vermem lazım. Sağ bek gelir ya da gelmez, önemli olan benim çalışmam. Kimin oynayacağı hocamızın takdiri" ifadelerini kullandı.

- "Tarık'ın elinde olan çok fazla bir şey yok"

Sarı-kırmızılı savunma oyuncusu, Galatasaray Kulübü'nün transfer gündeminde olduğu belirtilen eski takım arkadaşı Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu kaydederek, "Tarık adına her şeyin hayırlısı olsun. Tarık, çok samimi arkadaşım. Kendisiyle sürekli görüşüyorum. Tarık'ın elinde olan çok fazla bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

Veysel, transfere kulüp yetkililerinin karar verdiğini vurgulayarak, "Bu benim değil kulübün bileceği bir şey. Transfer olup olmaması beni ilgilendirmez. Ben sadece kendi işime odaklandım. En iyi performansımı göstererek, şans gelirse en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

- "Kimin oynadığının önemi yok"

Veysel, bir gazetecinin Galatasaray'da sağ bekte alternatifinin olmadığını belirterek, "As takımda yerin hazır" ifadelerini kullanması üzerine şöyle konuştu:

"Futbolda öz güven çok önemli. O güveni hissettiğin zaman saha içinde daha farklı bir görüntüye bürünürsünüz. Hiçbir futbolcunun yeri hazır değildir. Futbol bizim işimiz. Bu iş gereğince iyi mücadele edip, Galatasaray'ın başarısı için ter döküyoruz. Benim yerime Hamit ağabey veya Furkan oynayabilir. Bu hocanın takdiri. Galatasaray başarılı oluyorsa, kimin oynadığının önemi yok."

Veysel, Fenerbahçe'den istifa eden teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili sorular üzerine, Yanal'ın ayrılış süreci hakkında yorum yapmak istemediğini belirterek, "Ben bu tartışmalara girmek istemiyorum ama Ersun hoca, bana sağ beki sevdiren isimdir. Bence iyi bir teknik direktör, çalıştırıcı ve eğitmen. Bunu yaşayarak öğrendim" şeklinde konuştu.

Türkiye'de kendi mevkisinin en iyisi olarak Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ü gösteren Veysel Sarı, sıkıntılı bir sürecin ardından ayrıldığı Eskişehirspor Kulübü'ne kırgınlığı olmadığını ancak bazı yöneticilerin kendisine hak etmediği şekilde davrandığını sözlerine ekledi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler