Trabzonspor'un Passolig'de hedefi büyük

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, kulüp olarak 2 milyon "Passolig Kart" ile 49,1 milyon lira gelir elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yayınlanma: 13.08.2014 - 16:33
Abone Ol google-news

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Passolig Kart ile ilgili gerçekleştirilen toplantıya kulüp genel sekreteri Köksal Güney, stadyum ve amatör branşlar sorumlusu Köksal Sadıklar, bordo-mavili takımın orta saha oyuncusu Özer Hurmacı ve PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan katıldı.

Köksal Güney, 2 milyon Passolig Trabzonspor kartına ulaşarak yıllık 49,1 milyon lira gelir hedeflediklerini belirterek, "Bordo-mavili renklere gönül veren herkesi, Passolig Trabzonspor kartı almaya, birlikte kazanmaya davet ediyorum" dedi.

Sadıklar da kadrolarına önemli takviyeler yaptıklarını ifade ederek, "Biz yönetim olarak görevimizi yapıyoruz. Artık taraftarlarımızda sıra. Taraftarlarımızdan beklentimiz son sezonumuzda Avni Aker'i doldurmaları, şampiyonluklara omuz omuza yol almamızdır. Önce Passolig kartlarına sonra da kombine kartlarına ilgiyi göstermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Bordo-mavili takımın orta alan oyuncusu Özer Hurmacı ise "Bu sene güzel büyük bir hedefimiz var. Şehirde güzel bir heyecan var. Futbolcular arasında da güzel bir heyecan var. Taraftarlarımız bizi desteklemek için mecburen Passolig kartı alacaklar. İyi avantajları da var, pratik bir yöntem. Ben kendim de alacağım aileme de aldıracağım" ifadelerini kullandı.

PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan da kartla ilgili bilgiler verdi. Gündoğan, "Passolig kartı sadece maça giriş sağlayan kart olmaktan çıktı. Hayatın her alanında taraftarın avantajlar ve fırsatlar kazanmasını sağlayacak bir dünya haline geldi. Taraftarların kart almaları da kulüplere çok ciddi katkı sağlıyor" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler