Mesut Özil'den öz eleştiri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın yıldız futbolcusu Mesut Özil, kendini geliştirerek kulübündeki ikinci sezonunda daha iyi oynaması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 13.08.2014 - 16:51
Abone Ol google-news

Alman basınına konuşan Özil, Arsenal'da geçen sezon performansını yeterli bulmadığını belirterek, "Her açıdan gelişmem gerekiyor. Kaleye daha çok şut çekmeli ve hava hakimiyetimi geliştirmeliyim" ifadelerini kullandı.

İngiltere'de ikinci sezonunun başlamasını dört gözle beklediğini ve ilk senesinde yaşadığı deneyimlerden de faydalanacağını söyleyen Özil, "İngiltere'de, Londra'da bulunmaktan ve özellikle Arsenal forması giymekten çok mutluyum" dedi.

Arsenal'da geçen sezon gösterdiği performans nedeniyle eleştirilmesinin normal olduğunu kaydeden Türk asıllı Alman oyuncu, "İşler yolunda gitmediğinde eleştiri olacaktır. Bana karşı yapılan eleştiriler ise bazen yapıcı, bazense haksızdı. Kendi performansımı değerlendirecek kapasiteye sahibim ve Arsene Wenger ile taraftarların beni nasıl değerlendirdiğini biliyorum" ifadesini kullandı.

Özil, Premier Lig'de şampiyonluk yarışında en az 5 takım olması nedeniyle zorlu bir mücadele sergileyeceklerini, katıldığı turnuvalarda elinden gelenin en iyisini yapmayı amaçladığını vurguladı.

Geçen sezon Arsenal formasıyla 42 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, 7 gol ve 14 asistlik bir performans sergilemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler