Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kaybetti

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 1-0’ın rövanşında Fenerbahçe, Kadıköy’de Benfica’yla 1-1 berabere kalarak toplamda 2-1’lik skorla Devler Ligi’ne katılma şansını yitirdi.

Yayınlanma: 14.08.2018 - 22:50
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kaybetti
Abone Ol google-news

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 1-0’ın rövanşında Fenerbahçe, Kadıköy’de Benfica’yla 1-1 berabere kalarak toplamda 2-1’lik skorla Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkını kaybetti. Sarı-Lacivertliler bu turu geçmesi halinde play-off etabında Yunan temsilcisi PAOK ile karşılaşacaktı.

Fenerbahçe, turda oynanan ilk maça göre tek değişiklik ile sahaya çıktı. Phillip Cocu, Nabil Dirar'ın yerine Andre Ayew'e forma verdi. Sakatlıkları bulunan Aatif ve İsmail'in yanı sıra cezası bulunan Josef de Souza kadroda yer almadı. Sarı-Lacivertli ekip sahada şu 11 ile yer aldı: Volkan, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Elif, Ayew, Giuliano, Valbuena, Alper.

<haber-dikey:1055732,1055758>

Benfica da tek değişiklik ile sahaya çıktı. Portekiz ekibinde teknik direktör Rui Vitoria, Facundo Ferreyra'nın yerine Nicolas Castillo'ya görev verdi. Rui Vitoria; Vlachodimos, Almeida, Ruben Dias, Jardel, Grimaldo, Fejsa, Pizzi, Fernandes, Cervi, Salvio ve Castillo'ya ilk 11'de şans verdi. Portekiz ekibinde sakatlıkları bulunan Krovinovic ile Ebuehi mücadelede forma giyemedi.

RAMİL GULİYEV'E PLAKET
Başkan Ali Koç, Berlin'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 200 metrede altın madalya kazanan Ramil Guliyev'e karşılaşma öncesinde plaket verdi. Milli atlet daha sonra Türk bayrağı ile stadyumda taraftarları selamladı ve teşekkür etti.

TRİBÜNLER DOLDU
Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi koreografi şov yaptı. Seremoni sırasında Okul Açık Tribünü'nde yapılan koreografi şovda taraftalar ellerindeki kartonları kaldırarak "Believe (İnanın)" yazısını oluşturdu. Bu yazının altında ise "Our Light Will Shine On The Darkness (Işığımız karanlığın üzerinde parlayacak)" pankartı açıldı. Ayrıca Maraton Tribünü'nde de büyük bir Türk bayrağı yer aldı.

FENERBAHÇE: 1 - BENFICA: 1
STAT: Ülker Stadyumu
HAKEMLER: Slavko Vincic, Tomas Klancnik, Andraz Kovacic (Slovenya)
FENERBAHÇE: Volkan, Isla (dk. 79 Şener), Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal (dk. 65 Barış Alıcı), Eljif, Ayew, Giuliano, Valbuena (dk. 65 Soldado), Alper
BENFICA: Vlachodimos, Almeida, Dias, Jardel, Grimaldo, Fejsa, Salvio (dk. 72 Semedo), Pizzi, Fernandes, Cervi, Castillo (dk. 34 Ferreyra)
GOLLER: Dk. 26 Fernandes, dk. 45+1 Alper
SARI KARTLAR: Eljif, Şener (F.Bahçe); Vlachodimos, Salvio, Dias (Benfica)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler