Aysal duruma el koydu! 3 imza...

Başkan, lige 15 gün kala düğmeye bastı. Eboue ve Dany ile görüşen Aysal, 3 yeni transferi de pazar gününe dek bitirecek.

Yayınlanma: 14.08.2014 - 10:19
Abone Ol google-news

Yeni sezona 15 gün kala Prandelli 3 transfer isteyince Başkan Ünal Aysal nihayet topa girdi.

Florya'da önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Prandelli ile görüşen Aysal, transfer garantisini verdi. Aysal, transfer çalışmalarına direk müdahil olarak, bu hafta sonuna kadar transferlerin sonuçlanabilmesi için yoğun mesai içine girdi.

EBOUE VE DANY GİDER

Başkanın öncelikle Eboue ve Dany'nin elden çıkarılması için bu iki oyuncu ile yapılan görüşmelere müdahil olduğu ortaya çıktı. Başkan'ın devreye girmesiyle Dany ve Eboue'nin sarı kırmızılı kulüpten ayrılmaya ikna olmaları bekleniyor. Sonrasında ise Prandelli'nin transfer listesi tamamlanacak.

KİRALAMA MODELİ

Balanta veya Doria'dan biri alınacak, Campbell işi bitirilecek ve bir de sağ bek gerekirse kiralanacak. Stoper olarak ismi geçen Balanta ve Doria'nın transferinde sorun çıksa bile alternatif isimlerin bulunduğu bildirilirken, hangi oyuncu transfer edilirse edilsin mutlaka kiralama yoluna gidileceği öğrenildi.

Kiralama yoluna gidilmesinin tek nedeni ise UEFA kriterlerine uyum sağlamak ve Sportif A.Ş'nin bütçesinin açık vermemesini sağlamak. (Akşam)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler