Beşiktaşlı futbolculardan Seba için saygı duruşu

Hayatını kaybeden Beşiktaş Onursal Başkan Süleyman Seba için siyah beyazlı futbolcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Yayınlanma: 14.08.2014 - 11:46
Abone Ol google-news

Konuyla ilgili olarak Beşiktaş resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan saygı duruşu ve anma törenine; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve tüm tesis çalışanlarımız katıldı.

Onursal Başkanımız Süleyman Seba için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmasının ardından İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, futbolcularımıza Süleyman Seba’nın kişiliği ve Kulübümüze yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Çebi konuşmasında şu noktalara değindi:

"Beşiktaşımız'ın elinde olan her şey, tesisler dahil, özellikle Beşiktaş duruşu dediğimiz kişilikli duruş şeklinin de gerçek sahibi kendisidir. Kendisinin bu kulüpte çok hakkı var. Dolayısıyla ona çok borcumuz var çocuklar... Bu borcumuzu çalışarak ve başarılı olarak ödemek zorundayız. Hep beraber birlik ve beraberliğimizi ona gösterdiğimiz takdirde, o bizi görecektir. Başarılı olduğumuz takdirde ancak orada o şekilde rahat edecektir. Mekanı cennet olsun. Sizlerden çok çalışmanızı ve başarılı olmanızı istiyorum. Hepimizin başı sağolsun..."

Futbolcularımıza yaptığı bu konuşmanın ardından BJK TV mikrofonlarına duygularını ifade eden İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

"Süleyman Seba duruşu, aynı zamanda Beşiktaş'ın duruşu olmuştur. Mütevazilik, çalışkanlık, dürüstlük, şerefli başarılar, tüm bunlara baktığımızda Süleyman Seba Türk spor tarihinde iyi değerlendirilmelidir. Sporla ilgili tüm kişilerin, taraftarların, sporcuların ve yöneticilerin örnek alması gereken bir kişiydi. Üzüntülüyüm ama kendimi de şanslı görüyorum. Böyle bir şahsiyetin 16 yıl başkanlığını yapmış olduğu bir kulüpte İkinci Başkanlık ve yöneticilik yapıyorum. Benim için bu da şerefli bir onurdur. Kendisine rahmet diliyorum. Beşiktaş'ın, bu camianın kendisine bir borcu var. Bizde hakları var. Bu hakları ödemenin tek yolu da dürüst, çalışkan ve başarılı olmaktan geçiyor.

Bundan sonra Beşiktaş camiası ve sporcuları, yönetcileri ona olan borcunu başarılı olarak, onun gibi olarak ve mütevazi olarak ödeyebilirler. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır diliyorum. Camiama sabırlar diliyorum. Gidenler gidiyor, bir daha kendisini görmeyeceksiniz ama fikirlerini ve duruşlarını sahiplenebilirsek çok önemli katkıları olacağını düşünüyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler