Emre Mor, yeni hocasını da bıktırdı

Geçtiğimiz sezon sergilediği disiplinsiz davranışlar sebebiyle Celta Vigo'da iki kez kadro dışı bırakılan Emre Mor, bu sezon da sorun yaratmaya devam ediyor.

Yayınlanma: 18.08.2018 - 18:07
Emre Mor, yeni hocasını da bıktırdı
Abone Ol google-news

Emre Mor, geçtiğimiz yaz Borussia Dortmund'dan 13 milyon euro karşılığında Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

Milli futbolcu, geride kalan sezonda sahada gösterdiği performanstan çok yarattığı sorunlarla konuşmuştu.

Geçtiğimiz sezon Juan Carlos Unzue tarafından iki defa kadro dışı bırakılan genç yıldız disiplinsiz davranışlarıyla İspanya'da gündem olmuştu.

Unzue, Emre'nin antrenmanlara geç geldiğini ve takım arkadaşlarına saygısızlık yaptığını belirtmişti.

Emre ise daha sonrasında sosyal medya hesabından özür mesajı yayımlamıştı.

Durumun tek suçlusu olarak kendisini gösteren ve tüm takım arkadaşlarından özür dileyen 21 yaşındaki oyuncu, bu durumun bir daha yaşanmayacağını söylemişti.

Celta Vigo'nun yeni teknik direktörü Antonio Mohamed'in milli futbolcuyla ilgili yaptığı son açıklamaysa İspanyol ekibindeki Emre krizinin hâlen devam ettiğini gözler önüne serdi.

Unzue'nin gönderilmesinin ardından göreve gelen Arjantinli teknik adam, yıldız sol kanat oyuncusuyla ilgili şu tespitlerde bulundu:

"Ona hâlâ futbolun bir takım oyunu olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bunu anladığı vakit takımın önemli bir parçası olacak. Daha önce de söylediğim gibi onun kafasının içine giremiyorum. Ne düşüneceğini ve kimlerle konuşacağını bilemiyorum. Takım arkadaşları ona çok yardım ediyor. Fakat o, normal hayatta da antrenmanlarda da nasılsa öyle davranıyor. Şahsen takımdaki herkese odaklanıyorum. Oyuncularımı transfer edildikleri bedele göre ayırmıyorum. Performansını daha çok yükseltebileceğim oyunculara bakıyorum. Emre de herkes gibi takımın önemli bir parçası olma şansına sahip. Lig yarışında kesinlikle takımdaki yerini alacaktır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler