Hazard, R.Madrid iddialarına noktayı koydu

Chelsea'nin yıldızı, bu transfer döneminde kulübünden ayrılmayacağını söyledi.

Yayınlanma: 19.08.2018 - 14:47
Hazard, R.Madrid iddialarına noktayı koydu
Abone Ol google-news

Transfer sezonu boyunca Chelsea'deki geleceğine ilişkin birçok iddia ortaya atılan Eden Hazard, şu an için kulübünden ayrılma gibi bir düşüncesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz gün Premier League'de Arsenal'ı 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Hazard, "Son dönemde Chelsea'deki geleceğime ilişkin pek çok şey söylendi. Ben burada mutluyum ve Chelsea ile iki yıl daha kontratım var. Daha sonra ne olacağını göreceğiz ancak bu yaz takımdan ayrılmam söz konusu değil." dedi.

İngiltere'de transfer döneminin bittiğini hatırlatan 27 yaşındaki futbolcu, "Bu saatten sonra yöneticilerin benimle yolları ayırması garip olur, zira artık yerime herhangi birini alamazlar. Bugün bir kez daha gördüm ki taraftarlar da benden memnun. Ben de bu takımda olmaktan mutluyum." diye konuştu.

2018 Dünya Kupası'nda üçüncü olan Belçika'da performansıyla beğeni toplayan Eden Hazard'ın ismi uzun bir süredir, Cristiano Ronaldo'nun boşluğunu doldurmak isteyen Real Madrid ile anılıyordu. Yıldız futbolcu, Dünya Kupası'ndaki yoğun mesaisini göz önünde bulunduran Menajer Maurizio Sarri tarafından Chelsea'nin ilk iki lig maçında oyuna sonradan dahil edilmesine karşın şimdiden iki golün hazırlayıcısı oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler