Erzurum, Beşiktaş'ı bekliyor

Erzurumspor evinde oynayacağı ilk maçta Beşiktaş'ı ağırlayacak. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan Beşiktaş Erzurum'a moralli gelecek. Peki, Erzurumspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yayınlanma: 19.08.2018 - 16:28
Erzurum, Beşiktaş'ı bekliyor
Abone Ol google-news

Beşiktaş, Süper Lig'de sezonun ilk deplasman maçına BŞB Erzurumspor karşısında çıkıyor.

Kazım Karabekir Stadyumu'nda 19 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Maç beIN SPORTS kanalından naklen yayınlanacak.

 

Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Akhisarspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, hafta içi Avusturya temsilcisi LASK Linz'e 2-1 mağlup olmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlamayı başarmıştı.

BŞB Erzurumspor ise Atiker Konyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu.

Maç öncesinde iki takımda da eksik bulunmuyor.

 

Muhtemel 11'ler

BŞB Erzurumspor: Sehic, Hakan Arslan, Lokman Gör, Schwechlen, Auremir, Scuk, Taylan Antalyalı, Sunu, Özer Hurmacı, Erhan Çelenk, Thy

Beşiktaş: Tolga Zengin, Caner Erkin, Pepe, Vida, Gökhan Gönül, Medel, Tolgay Arslan, Babel, Oğuzhan Özyakup, Lens, Larin

 

  • BB Erzurumspor ile Beşiktaş, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımlarla deplasmanda oynadığı son dört maçın sadece birini kazanabilen Beşiktaş (1B 2M), daha önceki sekiz karşılaşmanın tamamından galibiyetle ayrılmıştı.

  • Beşiktaş, ligde oynadığı son altı deplasman maçında art arda iki kez aynı sonuçla sahadan ayrılmadı (3G 2M 1B). Siyah beyazlılar dış sahadaki son karşılaşmasında Osmanlıspor'u yenmişti (3-2).
  • Beşiktaş, Süper Lig'e yeni yükselen takımlarla oynadığı son 30 maçın sadece üçünü kaybetti (21G 6B) ancak bu yenilgilerin tamam deplasmanda gelmişti (Akhisarspor, Karabükspor ve Sivasspor).
  • Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin ilk haftasında şut yüzdesi en yüksek iki takımdan biriydi (%66.7, Çaykur Rizespor ile birlikte). Lige yeni yükselen bu iki ekip de ilk maçlarında sahadan yenik ayrıldı.
  • Beşiktaş ligin ilk haftasında en fazla net gol pozisyonu yakalayan üç takımdan biriydi (4, Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor ile birlikte). Bu üç takım arasında gole çevirme oranı en düşük olan da Beşiktaş'tı (%25).
  • Ligin ilk haftasında Beşiktaş, rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım oldu (45).
  • Beşiktaş ligin ilk haftasında rakip kaleye en fazla şut çeken takımdı (25, engellenenler dahil) ancak siyah beyazlıların bu 25 şutunun sadece üçü kaleyi bulabildi.
  • Ryan Babel, Beşiktaş'ın Süper Lig'de deplasmanda attığı son dokuz golün beşine direkt katkıda bulundu (4 gol, 1 asist).
  • Beşiktaş, Süper Lig'de dört sezondur ligin ikinci haftalarında kazanamıyor (3B 1M). Siyah beyazlılar en son 2013/14 sezonunun ikinci haftasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup etmişti (4-2).
  • Beşiktaş, Süper Lig'de Ağustos ayında oynadığı son 28 maçın sadece ikisinde sahadan yenik ayrıldı (19G 7B) ve son 15 maçta gol atmayı başardı (toplam 39 gol).
  • Caner Erkin, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla şut pası atan iki oyuncudan biriydi (6, Edin Visca ile birlikte).

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon