Dört kulübü reddetti: İşte Ndiaye’nin Galatasaray’a maliyeti

Badou Ndiaye, Ocak ayında 16 milyon Euro kazandırdığı Galatasaray’a bedelsiz olarak geri dönüyor.

Yayınlanma: 22.08.2018 - 06:00
Dört kulübü reddetti: İşte Ndiaye’nin Galatasaray’a maliyeti
Abone Ol google-news

Galatasaray'da yeni bir transfer bombasının patlaması artık an meselesi. Başkan Mustafa Cengiz’in ardından teknik direktör Fatih Terim’in de müjdesini verdiği Badou Ndiaye için KAP açıklaması bekleniyor. 

Yıldız orta saha oyuncusunun Cim Bom’a dönüşü, ekonomik anlamda tam bir başarı! Senegalli orta saha, ocak ayında Galatasaray’a tam 16 milyon Euro kazandırarak Stoke City’nin yolunu tutmuştu. 

?Cim Bom şimdi eski yıldızını herhangi bir bedel ödemeden 1 sezonluğuna kiralayacak. Ndiaye ayrıca yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giymek için ‘feda’ dedi. 27 yaşındaki futbolcu, Stoke’ta senelik 3.5 milyon Euro kazanıyordu. 

Hedefi Alanya maçı 

Ndiaye, Galatasaray’da ise eski maaşı olan 2 milyon 750 bin Euro alacak. Senegalli yıldız, kulüp arasındaki evrak işlerinin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Ndiaye, hafta sonundaki Aytemiz Alanya maçında kadrodaki yerini almak istiyor.

4 kulübü reddetti

Ndiaye, Galatasaray'a dönebilmek için 4 kulübün teklifine 'hayır' dedi. İmzası an meselesi olan Senegalli, Bournemouth, Wolverhampton, Sevilla ve Marsilya'dan gelen transfer tekliflerini elinin tersiyle itti ve yarım sezon önce çıkardığı sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini ifade etti. Ndiaye, sevdiği İstanbul'da uyum sorunu olmadığı Galatasaray ile Devler Ligi'nde oynamak istiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler