Fenerbahçe'de kriz: Comolli, Cocu'yu dinlemedi

Fenerbahçe'de Giuliano'nun Al Nassr'a transferinde sportif direktör ile Hollandalı çalıştırıcı arasında kriz yaşandı.

Yayınlanma: 23.08.2018 - 06:00
Fenerbahçe'de kriz: Comolli, Cocu'yu dinlemedi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Giuliano’nun Suudi Arabistan kulübü Al Nassr kulübüne transferinin ardından Hollandalı teknik adam Phillip Cocu’nun bu transferin gerçekleşmesini istemediği ortaya çıktı. Aldığımız bilgiler çercevesinde futbol direktörü Damien Comolli, Al Nassr ile anlaştıktan sonra Cocu’dan Giuliano’yu Malatya deplasmanında oynatmamasını istemiş. Hollandalı hoca ise sambacının önemli bir oyuncu olduğunu belirtip rahatsızlığını iletmiş. Ancak Comolli, kulübün şartları doğrultusunda satmak zorunda olduklarını vurgulamış. Cocu’nun maçtan sonraki basın toplantısında “Bu durumla başa çıkmak zorundayız. Yeni bir oyuncu aramıza gelecek, ne zaman geleceğini bilmiyorum. Halen tam takımla ilgili genel resmi görmemiz için beklememiz gerekiyor” sözlerinin altında hem yönetime hem de Comolli’ye tepki yattığı apaçık görülüyor.

Slimani: Yakında gollerim başlayacak
Yeni forveti Islam Slimani, takımla sadece 4 antrenman yaparak çıktığı Yeni Malatyaspor maçında, 10 kez ceza sahasında topla buluşup bu alanda haftanın en iyisi oldu. Cezayirli, “Yakında gollerim başlayacak” dedi. Slimani, Malatya deplasmanında sürpriz bir şekilde sahaya 11’de çıkmıştı. Cocu, öğrencisini sadece 4 antrenman yapmasına rağmen 90 dakika sahada tutarak daha ilk maçta kendisine ne kadar güvendiğini gösterdi. Tecrübeli oyuncu belki gol bulamadı ancak etkili bir oyun sergiledi. OPTA’nın istatistiklerine göre 2. haftada rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan isim Slimani (10) oldu. Islam Slimani, henüz uyum süreci yaşadığını söyleyerek, “Takıma alışmam bir zaman alabilir. İlk maçımda gol atamadım ama yakında gollerime başlayacağım. Bu hafta yine deplasmana gideceğiz. Kendi taraftarımızın önünde sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekici orta sahaya geçiyor
Fenerbahçeli taraftarların bu sezon patlama yapmasını beklediği Mehmet Ekici, sonunda sevdiği pozisyona geçiyor. Cocu, Mehmet’i Yeni Malatyaspor maçında forvet arkasında görevlendirmiş, ancak gurbetçi oyuncu etkili olamamıştı. Ekici hem Almanya, hem de Trabzonspor’daki kariyerinde en verimli dönemini orta sahanın ortasında oynarken yaşamıştı. Yıldız futbolcu, “Yeni Malatyaspor karşısında uzun bir aradan sonra forma giydim. Sakatlık konusunda şanssızlıklar yaşadım. Ama bu sezon her şey farklı olacak. Beni başından beri takımda görmeyi çok isteyen taraftara, çok çalışarak hak ettikleri performansı vereceğim. Oynadıkça formum yükselecektir” dedi.

Frey bugün İstanbul’da
FC Zurih’in 24 yaşındaki golcüsü Michael Frey, bugün F.Bahçe ile görüşmek için İstanbul’a geliyor. Geçen günlerde Sarı-Lacivertliler ile transfer görüşmelerinden vazgeçtiklerini açıklayan FC Zürih takımı, Michael Frey’in takımda kalacağını açıklamıştı. Ancak Frey, F.Bahçe ısrarını sürdürünce antrenmalara çıkmamaya başladı ve FC Zürih Teknik Direktörü Ludovic Magnin tarafından kadro dışı bırakıldı. 24 yaşındaki forvet oyuncusu geçen sezon Zürih formasıyla 36 resmi maçta 16 gol 6 asistlik bir performans sergilemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler