Partizan - Beşiktaş maçı hangi kanalda, TRT maçı canlı verecek mi?

Tur atlayan ekibin Avrupa Ligi'nde gruplara kalacağı maç öncesinde Beşiktaş, Partizan karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Beşiktaş'ın maçı 21:30'da başlayacak ancak yayınlayacak kanal henüz belli olmadı.

Yayınlanma: 23.08.2018 - 11:46
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplarda kalmak için son engel olan Partizan'la karşılaşacak. Gruplarda mücadele edebilmek için son aşama olan play-off turuna çıkacak olan Beşiktaş, ilk maçını deplasmanda, ikinci maçını ise İstanbul'da oynayacak. Temsilcimiz, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak İstanbul'da oynayacağı ikinci maça avantajlı çıkmak istiyor.

<haber-dikey:1062918>

 Partizan - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Partizan - Beşiktaş karşılaşması 23 Ağustos Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak. Siyah-Beyazlılar’ın, Partizan’ın konuğu olacağı karşılaşma öncesi yine yayıncı kuruluş belli değil... Avrupa Ligi üçüncü ön eleme maçında Avusturya’da oynanan LASK Linz mücadelesinde de maç gününe kadar yayın belli değildi. Karşılaşmanın başlamasına 3 saat kala TRT devreye girdi ve mücadele TRT 1’den verildi. Şimdi herkes bu akşam yayın konusunda neler yaşanacağını merakla bekliyor.

 Muhtemel 11'ler:

 Partizan: Stojkovic, Valiente, Markovic, Zdjelar, Miletic, Jankovic, Miletic, Kosovic, Pantic, Zakaric, Gomes

 Beşiktaş: Tolga, G.Gönül, Pepe, Vida, Caner, Quaresma, Tolgay, Medel, Adriano, Oğuzhan, Larin

 UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın Sırbistan temsilcisi Partizan’a konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 209. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 208 maçından 80 kez kazandı. 84 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Beşiktaş, 44 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 275 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 296 gol gördü.

 Beşiktaş'a Slovak hakem

 Partizan Stadyumu'nda oynanacak maçta Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Tomas Somolani ve Branislav Hancko üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak.

 Deplasmana taraftar yok

 Beşiktaş bir süredir Avrupa’daki deplasmanlara seyirci götürmeme kararını Partizan karşılaşmasında da uygulayacak. Sırbistan’daki mücadelede Siyah-Beyazlı kulübün misafir tribünüyle ilgili olarak bir bilet satışı ya da herhangi başka bir girişimi olmadı. Yani bu akşam gurbetçilerimiz ya da Kara Kartal’ın taraftarları, kendi imkanlarıyla bilet almaları halinde mücadeleyi tribünden takip edebilecek.

 Tam 6 eksik var

 Temsilcimiz Beşiktaş’ta bu akşam 3 önemli eksik olacak. Teknik direktör Şenol Güneş, arka adalesinde ağrı olan Ryan Babel’in yanı sıra BB Erzurumspor maçında sakatlanan Jeremain Lens ile birlikte kırmızı kart cezalısı Alvaro Negredo’dan faydalanamayacak. Ayrıca UEFA listesinde yer almayan Orkan Çınar, Mustafa Pektemek ile Atiba Hutchinson da, Sırbistan’daki mücadelede forma giyemeyecek.

 Zoran Mirkovic: Korkumuz yok

 Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu an Partizan’ın başında olan teknik direktör Zoran Mirkovic, “Kesinlikle kolay olmayacak ama biz vazgeçmeyeceğiz. Zor olacak fakat yılmayacağız. Beşiktaş’a nasıl cevap vermemiz gerektiğini biliyoruz. Rakip takımdan korkmuyorum. Söz konusu olan spor ve futbol. Biz hazırlığımızı yapıp, yarışıyoruz. Bu turdan umutluyuz. Başarılı olup olmayacağımızı bir hafta içerisinde göreceğiz” yorumunu yaptı.

 Negredo cezalı

 LASK Linz ile Avusturya’da oynanan karşılaşmanın son dakikasında attığı golle turu getiren Alvaro Negredo, gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Daha önce 1’i hazırlık maçı olmak üzere Partizan’la 3 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçların tamamında rakibini mağlup etmeyi başardı. Slaven Bilic’in görevde olduğu 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’la aynı grupta yer alan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan karşılaşmayı 4-0, iç sahadaki mücadeleyi ise 2-1 kazanmayı başarmıştı. Beşiktaş o sezon Tottenham, Asteras ve Partizan’ın yer aldığı grubu lider bitirmiş, Partizan ise sonuncu olarak Avrupa Ligi’ne veda etmişti.

 Partizan'ın yenilgisi yok

 Beşiktaş'ın rakibi Partizan ise Avrupa Ligi'nde 1. ön eleme turundan itibaren yaptığı 6 maçta 5 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Beşiktaş, play-off turuna kadar oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir yenilgiyle sahadan ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn'ı 2-0 ve 6-0'lık skorlarla yenen siyah-beyazlı ekip, 3. ön eleme turuna yükseldi. Bu turun ilk maçında LASK Linz'i İstanbul'da 1-0 yenen Beşiktaş, Avusturya'daki mücadelede 2-1 yenilmesine rağmen adını play-off turuna yazdı.

 Beşiktaş'ın 209. maçı

 UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın Sırbistan temsilcisi Partizan'a konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 209. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 208 maçından 80 kez kazandı. 84 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Beşiktaş, 44 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 275 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 296 gol gördü.

 Şenol Güneş yönetimindeki 31. maç

 Beşiktaş, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde 31. Avrupa kupası maçını oynayacak. Siyah-beyazlı takımın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör unvanını elinde bulunduran Güneş, Partizan önünde bu rekorunu 31 müsabakaya yükseltecek. Beşiktaş, 2015-2016 sezonundan beri bu görevde bulunan Güneş yönetiminde oynadığı 30 karşılaşmada, 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Şenol Güneş dönemindeki Avrupa kupası maçlarında 51 gol atan Beşiktaş, kalesinde 42 gole engel olamadı.

 "Kupa 2"de 107. maçı

 Siyah-beyazlılar, Partizan mücadelesiyle UEFA Avrupa Ligi’nde 107. kez sahada yer alacak. Adı UEFA Kupası’ndan UEFA Avrupa Ligi’ne çevrilen Avrupa futbolunun 2 numaralı organizasyonunda bugüne kadar 106 maç yapan siyah-beyazlı ekip; 49 galibiyet, 21 beraberlik ve 36 mağlubiyet aldı. Bu organizasyondaki maçlarında rakip fileleri 169 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 127 gol gördü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler